1 av 2 träningar klar

Hej! Nu sitter jag i köket och har precis svarat på alla frågor jag fick igår. Så kul att folk är intresserade! 07.45 ringde mitt alarm imorse och då var det bara att pallra sig upp. Eller okej, efter 15 min snooze. Jag gick upp, bytte om, borstade tänderna och sen väntade jag på att min värdpappa Shawn skulle komma hem från jobbet för att skjutsa mig. Vid 08.45 var vi i skolan och letade rätt på volleybollhallen. Runt 9 började folk trilla in och det var lite nervöst när jag skulle hälsa på alla. Det var ett par tjejer som tog tag i mig och hjälpte mig under hela träningen vilket var jättegulligt! Alla var förstående med att jag ibland inte skulle förstå eller kunna vissa övningar men då hjälpte de mig. 
 
Efter 1h-1h 15min av nonstop träning var jag döööd. Jag var helt slut! Vi var först inne i volleybollsalen och körde idioten (när man ''plockar'' sträcken på golvet), trampa i stege, träna spänst, sitta mot väggen, plankan och lite andra volleybollövningar. Sen gick vi över till en annan stor byggnad som man kan träna i efter skolan. Där körde vi lite vikter. För att avsluta det hela sprang vi upp och ner för arenan (kommer inte på ett bättre ord, running stadiums på engelska) och sen lite sprinters (snabb kortdistanslöpning). 
 
Shawn vaknar nog om 30 min eller så och då ska vi åka till min värdmamma Nicoles kusin och bada å äta mat. Vid 4 är det bara att åka tillbaka till Tinora för att köra min andra träning för dagen. Jag kommer vara öm imorgon.. Men självklart inte för öm för att shoppa!
 
Ett tips, när ni kommenterar här på bloggen, skriv er mailadress! Jag svarar på alla kommentarer och om man har skrivit in en mailadress så kommer ni få ett mail när jag svarat på er kommentar. 
 
Hör av mig när jag är hemma från träningen, önska mig lycka till! Jag lär behöva det. Puss och kram
 
 
I USA | |
#1 - - Världens bästa Pappa. :

Det går nästan att se det framför sig hur busy du är med all träning etc. Men jag ser också ett gäng sköna människor som är schyssta mot dig och tar hand om dig. Yiiiiha
😘😘😘❤️❤️❤️🇺🇸🇸🇪🇺🇸🇸🇪

Svar: Ja det är fullt upp hela tiden!!! Saknar dig❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#2 - - Anna:

Vilket träningspass😅😅😅du är superduktig❤️❤️

Svar: Tack mamma❤️❤️ saknar dig
Cassandra von Rosen

#3 - - Linn:

Heeeej, hoppas du har det bra där borta på andra sidan Atlanten:D Jag själv frågar mig fram och tillbaka om jag ska vara utbytesstudent så fall att jag går om trean (ska börja i ettan på gymnasiet nu) när jag kommer hem. Verkar super roligt, inte bara det utan en upplevelse också:)) Men, det va inte det jag skulle fråga hehe. Skulle fråga om du ville vlogga lite när du är där nere, visa hur en dag för dig ser ut och en hous tour:D Lycka till med träningen (tror redan du tränat;D) hoppas det gick bra:)) Ha det så bra//Linn

Svar: Jag svarar i mitt nästa inlägg! :D
Cassandra von Rosen

#4 - - Malin:

Tränade du volleyboll hemma i Sverige eller är det en sport du började nu?

Svar: Svarar i mitt nästa inlägg!
Cassandra von Rosen

#5 - - Anna:

Ska bli jätte kul att följa din blogg och ditt utbytesår!
Känns det som du lätt kommer kunna skaffa vänner, eller ser du det som en utmaning?
Är det nervöst när man väl kommit till värdlandet och värdfamiljen eller släppte det, om du nu va nervös innan? ;)

Svar: Svarar i mitt nästa inlägg! :)
Cassandra von Rosen

Upp