Att organisera en ny garderob

Min garderob. Från vänster: mina jackor, tjocktröjor, ponchos, bombarjackor, koftor, trenchcoats, kavaj, croptops, linnen, t-shirts, blusar, långärmade, flannelskjorta, polotröja, klänningar. Under står alla mina skor!
 
Min byrå. 
 
Låda 1: BHar, bandaeu och softbras
Låda 2: Trosor och strumpor
Låda 3: Träningströjor, träningsstrumpor och sport-bhar
Låda 4: Träningstjocktröjor och träningsbyxor
Låda 5: Alla mina jeans och shorts
Låda 6: Mjukisbyxor, bikinis, mjukisshorts och sovtröjor
 
Det är inte lätt att organisera en ny garderob! Som vissa av er redan vet (dom som känner mig) är jag lite av ett kontrollfreak och gillar att ha ordning på saker. Min garderob i Sverige är enorm med massa olika hyllor och lådor. Här i USA har jag ju (obviously) en annan garderob och inte alls lika mycket kläder men det är ändå svårt att organisera hur man ska ha alla kläder. Idag rev jag ut alla kläder ur byrån och rullade alla kläder, mycket lättare att se vad man har då! Nu har ni fått tips på garderobsorganisering OCH fått titta in i mina lådor. Kul va!
 
(Och jag har sååå lite kläder här just nu :( Jag måste verkligen shoppa mer för det här håller inte!)
I USA | |
#1 - - Anna:

Jag tycker du har ganska mycket kläder😘 du får ju knappt inte plats med fler. Det är väldigt snyggt ordnat, både i garderob och byrå❤️Du är duktig!

Svar: Hahah kanske sant😘 Tack mamma❤️
Cassandra von Rosen

#2 - - Matilda:

Mycket väl organiserat! 😊 har du hunnit notera några skillnader mellan Sverige- och USA-modet? Vad ska man ha på sig där och vad skulle inte alls funka?

Svar: Tack :* Svarar i mitt senaste inlägg!
Cassandra von Rosen

#3 - - Anonym:

Kan du snälla säga vart du har köpt alla dina byxor? :) sjukt snygga!!

Upp