Dag 2 i Columbus

Hej! Just nu ligger jag i sängen på hotellrummet och tar det lugnt. Vi har shoppat idag med men i ett annat centrum! Jag köpte jeans, t-shirts, en sport-bh och handsprit. 

Det är mycket rea här just nu så det är väldigt billigt! Jeansen var halva priset och tröjorna var köp en, få 50% på den andra. Sport-bhn var nedsatt från $59 till $35! Det känns som att jag gjort massa bra kap. 

Vi åt på en mongolisk resturang där man plockade ihop råa ingredienser såsom kött, grönsaker, såser osv och sen stektes det på beställning. Det var jättegott! Sen tog vi in två efterrätter att dela på.... Friterade oreos och brownie med vaniljglass och hot fudge, vilka portioner!!! Vi delade sex personer och vi åt ändå inte upp allt. När vi var klara och skulle åka hem såg vi en Lamborghini. Lite coolt var det!

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, jag tror att vi ska ta det lugnt och beställa mat upp på rummet. Imorgon har min värdkusin Amelia en cheertävling som vi ska titta på. Jag är sjukt taggad för det är första gången jag ser cheerleading irl! 

Vad vill ni att jag ska skriva om här i bloggen? Jag har lite dåligt med idéer. Räcker det att jag skriver om min vardag eller vad vill ni läsa? Ge mig tips! Puss och kramI USA | |
Upp