Dålig uppdatering

Hej alla!!! Gud vad roligt att det är så många som tittar in här och som vill följa min resa här i staterna. Jag vet att min uppdatering är ganska dålig just nu men min ursäkt är att jag har haft fullt upp. Jag klagar inte utan jag tycker att det är jättekul att min familj gör massa saker hela tiden men det gör också att jag inte kan sätta mig ner vid datorn. Jag lovar att det blir bättre uppdatering när mina rutiner är på plats.
 
Som jag skrev i förra inlägget åkte vi till skolan och skulle fixa med kurser och sporter men tyvärr fick vi snabbt veta att studievägledaren var på semester och att vi skulle behöva komma tillbaka 17 augusti. Shawn fick dock tag på tränarna och vi fick lite mer information om sporterna. Jag måste bestämma mig senast den här veckan om vilken sport jag vill börja på. Nu innan skolan börjar tränar volleybollteamet 4,5h om dagen. Från kl 9-10.30 är det konditionsträning och från kl 4-7 är det den faktiska volleybollträningen. Kör jag cross-country är det 2h träning om dagen där man bara springer. 
 
Det är en kille i min skola som har skrivit en hel del till mig både när jag var i Sverige och under den tid jag varit här och han har undrat om jag vill gå ut och äta glass med honom. Jag har haft fullt upp så tiden har inte riktigt funnits men igår var jag ute med Amelia, killen från skolan och hans vänner. Det var jättekul att få träffa nytt folk! Amelia sov här så vi var uppe till typ 3 och körde lite gymnastik. Amelia är en cheerleader så hon kan rätt mycket coola saker och jag är stel som ett kylskåp. Jag kan säga att vi skrattade en hel del när jag försökte mig på alla saker hon kan. 
 
I lördags gick Nicoles farfar bort så idag har vi varit på ''the funeral home'' (vet inte det svenska ordet??) och sagt hejdå. Inte för att jag kände honom men det är en del av den amerikanska kulturen att visa respekt till anhöriga att vara där. Det var som på film när den döda ligger längst fram i ett rum med öppen kista. Det kändes väldigt konstigt för mig så jag gick inte fram men jag ville ändå visa respekt genom att vara där. Efter vi hade varit där åkte vi med en stor del av släkten till Big Boy och åt mat. Marcus frågade ut mig igen så idag var jag hos honom. Hans kompis var också där så jag fick träffa ytterligare en till person! 
 
Nu ligger jag i sängen och måste sova. Jag ska upp om 8h för att åka till min första volleybollträning??? Jag ska testa en gång och se hur det är och om jag vill fortsätta. Jag antar att det blir volleyboll för jag måste röra på mig när jag är här (så mycket onyttig mat). I helgen ska jag, Amelia och min värdfamilj åka till Columbus. Det ligger typ 2-2,5h härifrån och vi ska shoppaaaa!!! Vi åker fredagmorgon och sover kvar till söndag. Det är ''no sales taxes'' i helgen vilket betyder att det blir billigare. Amelia har en cheertävling på söndag som vi ska titta på också vilket kommer bli kul.
 
Jag ber ännu en gång om ursäkt för att min uppdatering är dålig men det kommer bli bättre. Håll ut!!! Älskar verkligen att det är så många som läser om livet här!! Jag tänker på er och jag önskar att ni kunde vara med om allt jag är med om här för allt är verkligen en upplevelse för sig. Ge mig förslag på saker att prata om!!! Puss och kram
 
 
 
I USA | |
#1 - - Pappa är bäst:

Fortsätt att skriva om vardagen. Vad tycker du är annorlunda/konstigt i vardagen? Mot sverige då menar jag.

Svar: Har svarat i mitt senaste inlägg❤️ Saknar dig
Cassandra von Rosen

#2 - - Amanda :

Fantastiskt kul att läsa om ditt äventyr! Du får berätta mer sen hur volleybollen var, tror du kommer tycka det är superkul! Har du träffat någon som spelar volleyboll än?

Åh vad roligt att åka till Columbus, har dom många butiker där? Du får berätta sen vilka favoritbutiker som du hittar! Jag är så avis på dig, vill också vara där ☺️❤️

Svar: Jag gör ett inlägg ikväll om hur volleybollträningarna gick för jag har bara varit på ena än så länge❤️ Nicoles kusiners barn spelar volleyboll och jag träffade dom igår på the funeral home men de går inte på Tinora!
Ja jag är så taggad! Det finns jättemycket butiker där och vi ska åka till tre stora malls så jag har kollat upp vilka butiker jag vill gå till. Skriver ett inlägg om allt när vi varit där! ❤️
Cassandra von Rosen

#3 - - Viveca:

Jag tycker du är fantastisk som trots det tighta schemat med allt du gör hinner skriva något alls. Spännande o höra vilken sport FU bestämmer dig för. 💕

Svar: Tack bästa faster! ❤️ Jag tror att det blir volleyboll men jag har bara varit på ena träningen idag så jag kommer bestämma mig efter träningen ikväll
Cassandra von Rosen

#4 - - Anonym:

Det blir väldigt mycket namn som vi inte känner igen, så istället för att bara skriva namnen på de du är med kanske du kan säga vem det är också så att man har mer koll?

#5 - - Anonym:

Hej ! Kan du fråga Amelia om att vad krävs det för att en cheerleader ? :)

#6 - - Anonym:

Det blir väldigt mycket namn som vi inte känner igen, så istället för att bara skriva namnen på de du är med kanske du kan säga vem det är också så att man har mer koll?

Upp