Hos värdfamiljen

Hej! Jag kan berätta om min resa till värdfamiljen. Min buss gick från campus vid 02.30 så vi dygnade och kollade på film den natten. Dock var bussen försenad så vi kom iväg vid 03.30 vilket gjorde att vi fick stressa som satan när vi kom fram. Min buss skulle lämna av folk vid 3 olika terminaler, min terminal var sist och därför var det inte mycket tid för oss när vi kom fram. Jag tror att det var runt 45 min kvar till avgång när vi kom fram till terminalen och då var det dags att checka in väska osv. SÅKLART hade jag övervikt på 7 pounds och jag fick valet att ta ut 7 pounds eller att betala 100 dollar. 100 dollar för 7 pounds!!! Helt sjukt. Jag fick packa om lite, klä på mig lite kläder, slänga mitt torrschampoo och ansiktsvatten och sen var det okej. Jag kan säga att jag höll på att få ett lätt sammanbrott när jag stod där.... :)
 
Ifrån New York till Chicago var vi fler EFare som åkte men när vi kom fram till Chicago fick jag klara mig själv. Jag hittade vilken gate jag skulle till och sen var det boarding typ direkt när jag kom dit. Planet var det minsta jag sett någonsin, det var bara tre säten på en rad, 1 + 2. Jag satt nästan längst bak bredvid en kille som visade sig vara en EFare också. Han hade dock varit på 10 dagars campet. Vi pratade en hel del och sen var vi framme. Det gick verkligen jättefort!
 
På Toledos flygplats hämtade värdfamiljen mig och det var så kul att äntligen få träffa dem i verkligheten! Vi åkte till någon restaurang och åt mat för att sen åka 1h i bilen hem. När vi kom hem fick jag en rundvisning i huset och efter det åkte vi till affären för att köpa lite grejer jag behövde. Jag fick jättefina presenter också! Jag var i ett stort behov av en dusch och sömn så jag duschade och gick och la mig när vi kom hem. Innan jag duschade pratade jag med mamma, pappa, Matilda och Erik på Skype och det var ganska jobbigt. Jag tror att det var för att jag hade varit uppe i varv i flera dagar och när jag väl fick lugn blev det lite känslosamt. 
 
När jag hade vaknat åkte vi till Nicoles mamma och pappa. Vi åt mat, spelade spel, tände kinalyktor och en bonfire. Det var verkligen jättemysigt! Jag var dock väääldigt trött när jag kom hem och somnade direkt.
 
Igår sov jag till halv tolv, gjorde mig i ordning och sen hämtade min värdkusin upp mig. Vi åkte till hennes kompis hus och sen vidare till någon annan tjej. Där red jag (????), jag var livrädd. När vi hade varit där ett tag åkte vi till Shawns mamma där vi skulle äta middag. Jag träffade min andra värdkusin som jag pratat en hel del med och lite fler från familjen vilket var jättekul.
 
Vi åkte därifrån vid 8-9 till affären för att handla lite mer saker jag behöver, typ plattång osv. Jag, mina värdkusiner och min värdsyster bestämde oss för att ha girlsnight så kusinerna sov över här och vi var uppe rätt länge. Jag försökte lära min äldsta värdkusin svenska vilket var SÅÅÅ kul. Skrattade så jag fick ont i magen. Jag gav min värdfamilj presenterna som jag hade med mig och det var väldigt uppskattat. Djungelvrål däremot... Inte lika uppskattat! 
 
Idag vaknade jag runt elva, gick upp och åt frukost och här sitter jag. Scylea och JTs barnvakt gjorde amerikanska pannkakor så det åt jag till frukost. Idag ska jag till skolan med Shawn för att prata lite om sport och mina kurser. Han sover dock fortfarande så vi ska åka när han är vaken! Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Hoppas att allt är bra med er. Jag tänker på er jätteofta! Puss och kram
 
 
I USA | |
#1 - - Världens bästa Pappa. :

Jag älskar din blogg. Jävlar va bra du skriver. 👍😘🇺🇸🇸🇪

Svar: Tack pappa😘❤️
Cassandra von Rosen

#2 - - Anna:

Det ser ut som du haft supermysigt👍jag ser monopol men känner inte igen gatorna??? Vilken stad är det ifrån?🇺🇸🇸🇪

Svar: Jag tror att det bara är random gator, inga riktiga gator❤️
Cassandra von Rosen

#3 - - Amanda:

Åh vad kul att höra lite mer i detalj hur resan var och hur det var att träffa familjen! Låter som mysiga första dagar. Är barnvakten där måndag till fredag och tar hand om barnen? Väntar med spänning på en uppdatering sen när du varit i skolan och bestämt sport ☺️❤️❤️❤️

Svar: Barnvakten är inte där alla dagar, bara vissa när Shawn eller Nicole inte är hemma! ❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#4 - - Ellen :

Snälla blogga!!!!!! Har gått in varje timme under de 3 senaste dagarna med hopp om lite uppdatering..

Svar: Förlåååt!!! Jag har haft fullt upp och har inte haft tid att sätta mig ner vid datorn. Jag lovar att det ska bli bättre uppdatering när mina rutiner är på plats!
Cassandra von Rosen

#5 - - Karoline:

Vad jobbar dina värdföräldrar med?? :)

Upp