Hot air balloon festival och Applebee's

Godmorgon Sverige! Som ni redan vet var jag och tränade med Derek idag. Haha assååå. Det gick bra, han körde slut på mig totalt och mina armar är fortfarande helt döda. Jag har verkligen noll armmuskler. Jag körde ben också men jag har bättre benmuskler än armmuskler så det var inte lika jobbigt. Jag cyklade (på maskin) i 30 min efter alla frivikter och svetten droppade.
 
Jag satte upp mina tavlor och fotoramen på min hylla, titta så fint det blev! Jag känner mig mer och mer hemma i det här rummet för varje dag. Det känns bra att ha mina närmaste på min hylla så att jag kan se dom varje dag även om det är flera hundra mil mellan oss. 
 
När Nicole kom hem från jobbet åkte vi typ direkt till ''the hot air balloon festival'' som var på Defiance flygplats. Lite udda men kul med något annorlunda. Eric's (glass-ställe) hade en bil stående där så jag köpte en vanilla milkshake. Sååå god! Det fanns ''eurobungy'' som var att man satt i en sele och hoppade på små studsmattor och det ville Scylea och JT göra så vi stod i kö till det jättelänge. Värmen och fuktigheten var hemsk! Runt sju började alla luftballonger lämna marken och det var kul att se på nära håll. 
 
Efter ett par timmar började vi känna oss rätt klara där plus att molnen var ganska mörka så vi bestämde oss för att åka och äta middag. Det blev Applebee's! Jag tog en hamburgare och jag blir aldrig besviken, mums. När vi ätit upp maten och jag hamnat i matkoma åkte vi hem. Jag gjorde mig i ordning och nu ligger jag i sängen. Det är skönt att bara ta det lugnt i sängen med datorn i knät när man varit igång hela dagen. Det är storm ute just nu och till och med jag som sover i källaren hör åskan. 
 
Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Shawn har en softball-turnering men jag sa att jag ville sova ut imorgon så jag lär inte åka dit. Jag måste träna men det blir nog efter frukost. Jag och Amelia pratade om att jag skulle sova där lördag till söndag för att följa med henne till kyrkan på söndag-morgon men det är inte helt spikat än. Vi får se helt enkelt! Jag hoppas att ni tycker att det är kul att jag uppdaterar i princip varje dag, jag försöker verkligen uppdatera ofta och med mycket bilder och text. (pik, andra utbytesbloggar - blogga oftare, jag vill läsa!!!! pik) Jag börjar känna att mina ögonlock är rätt tunga så jag ska nog sova nu. Ha en fin lördag, puss och kram
 
 

I USA | |
#1 - - Matilda:

Åh så fint det blev i hyllan :) (vill se mer av rummet dock ;P) haha är Erics favostället eller? Rolig festival! Hur var ovädret hos er - annorlunda än det brukar vara i Sverige? Brukar Amelia gå till kyrkan? När går man dit isåfall, ska man vara klädd på något särskilt vis, är det något särskilt just på sön? Jag tycker det är jättekul att du uppdaterar ofta! :) läste även det du skrev om hemlängtan ovan, fin text. Avseende den puckade kommenteran du fick, vilket ägg! Vilken tur att du är klok som en bok och vet att det du känner är helt normalt! ❤️❤️❤️

Svar: Bilder på rummet ligger uppe nu! 🙊 Hahah ja, Eric's är sååå gott!!! Längtar efter att få visa er. Samma sak med Coldstone, ett annat glass-ställe där dom gör glassen på en kall sten framför en. Ser så coolt ut och är så gott!
Jag var bara ute när det blixtrade, ingen åska eller regn, så det var lite konstigt. Hela himlen lös upp men jag hörde ingen åska! Det var typ värmeblixtrar eftersom det hade varit så varmt hela dagen. Jag har dock inte sett så mycket blixtrar på länge så jag tror att ovädret är mer extremt här. Amelia går till kyrkan varje söndag (tror jag)! Det finns många olika kyrkor här och beroende på vilken man går till klär man sig olika. Typ i Nicoles kyrka (när hon går dit) klär hon upp sig men i Amelias har man typ jeans och en tröja.

Jaa jag försöker uppdatera så ofta jag kan! Tack Matilda❤️❤️❤️ Ja han var verkligen helt korkad. Puss
Cassandra von Rosen

#2 - - Världens bästa Pappa. :

Undrar hur kyrkan är. Vore kul att få rapport.
🇸🇪🇺🇸✌❤️😘

Svar: Det blev inte kyrka den här helgen.... Uppdaterar om kyrkan så fort jag varit där! 😘❤️
Cassandra von Rosen

#3 - - M:

Du kommer bli så fit när du tränar så mycket! Sjukt imponerande. Yogan du också? Visa någon pose :) häftigt med alla luftballonger!!

Svar: Tack💪🏼 Får hoppas det! Hahaha jag visar yogaposer när jag blivit lite vigare...
Cassandra von Rosen

#4 - - Amanda :

Vilken annorlunda festival!! 😂 vad kul! Anordnas det många såna saker i närheten? Klart det är superkul när du uppdaterar, älskar att läsa dina inlägg! Känns ju liksom som om man är med då på ett hörn 👍 hur många andra bloggar följer du, alltså av utbytesstudenter? Love! 💜

Svar: Haha ja😂 Ja det är många fairs och olika "festivaler" här. Bra, jag försöker uppdatera så mycket jag kan! 😘 Hmmm jag går in på alla jag länkat här på bloggen lite då och då men jag följer typ 4 stycken som uppdaterar ofta och bra dagligen💕💗
Cassandra von Rosen

#5 - - Rebecka:

Det är jättekul att du uppdaterar ofta! Jag åker om vecka till Kanada som utbytesstudent och det har så roligt att kika in på din blogg och läsa om hur du har det.

Svar: Ååh tack!!! Har du en blogg? Jag vill gärna följa din resa också! Jag har knappt hört om någon som åker till Kanada så det vore kul att följa
Cassandra von Rosen

Upp