Introdag och Widewater

Hej! Igår var jag på introduktionsdag för alla freshmans/nya elever på Tinora. Det var 2h av lekar så jag lärde mig inget och såg knappt skolan vilket var lite tråkigt menmen. Det är öppet hus på torsdag och fredag nästa vecka och då får jag gå dit för att se skolan och alla klassrum. Jag gick till studievägledaren för att se om mitt schema var färdigt och självklart var det inte det. ''Kom tillbaka på måndag!''. Whatever. 
 
Jag och Shawn åkte in till ''stan'' för att ta ut pengar och handla lite träningskläder. Men tydligen funkade det inte att ta ut pengar på mitt kort. Ahhhhh. Vi åkte runt till olika bankomater, gick in på banken och frågade men inget hjälpte oss. Vi bestämde oss för att åka till Meijer för att testa att handla något och ta ut pengar samtidigt, alltså att avrunda beloppet uppåt. Det funkade! Jag kunde ta ut 100 dollar i ett köp på Meijer men inte i stadens bankomater. Förvirrat. När vi hade löst det problemet åkte vi till Dunham's för att köpa träningskläder. Jag hittade massa fint!
 
 
Vid 16.30 var det dags för träning. Vi åkte tillsammans hela laget till Widewater som är en park/camping/någonting där man ofta springer i spåren eller har fotbollsträning. Igår var det snabba miles som gällde. Det innebär att man springer en mile så snabbt man kan, skriver ner tiden, andas 3 minuter, springer en mile till så snabbt man kan, skriver ner tiden, andas 3 minuter och sen springer man en sista mile så snabbt man kan. Det är för att man ska se hur snabbt man måste springa för att göra en bra 5km (3,1 miles är 5km). Det är också den övningen som gör att man blir snabbare, att bara gå ut och springa en vanlig runda gör en inte snabbare. 
 
Efter träningen åkte hela laget och åt pizza. Vilket gäng! Jag hade så kul och alla är så snälla även om de flesta är yngre än mig. Det märks inte! Vid 20.20 var jag hemma igen och då hoppade jag in i duschen direkt för att jag skulle ut med Marcus. 
 
Han hämtade upp mig runt 9 och då åkte vi till Independence Dam State Park som är en damm som ligger här i Defiance. Det var jättemörkt ute så man såg ingenting men det var mysigt ändå! Sen åkte vi till Walmart för att ta ut pengar och efter det bestämde vi oss för att köra runt lite. ÄLSKAR att åka bil på kvällen!!! Bra musik i en bil i mörkret är det bästa. Runt 11 åkte vi hem till honom, kollade på tv, pratade och skrattade och någon timma senare skjutsade han hem mig. 
 
Imorse kom en mysig liten JT ner till mitt rum och frågade ''can you go up now?''. Han var tydligen den enda som var vaken haha. Hur söt! Så jag gick upp, gjorde frukost till honom och nu sitter jag här. Jag har träning vid 15.30 och vid 6 är det årets första football-game. Eller det är ett scrimmage men ändå! Jag är taggad. Nu ska jag svara på lite frågor och lägga upp bilder på allt jag köpte igår. Ha en bra fredagskväll, puss och kram
 
 

 
I USA | |
Upp