''On Wednesdays we wear pink'' och shopping

Hej! Igår hade jag CC-träning som vanligt. Det var hill-workouts som gällde! Vi värmer först upp genom att springa 10 minuter, stretcha och sen kommer själva träningen. Alla får olika antal gånger att springa, jag behövde springa 2,5 gånger. Ahhhhhh så jobbigt! Jag höll på att ge upp efter 2 varv men min coach peppade mig till att springa ett halvt varv till. Vi har två stora kullar på våran runda och när det är hill-workouts springer man upp och ner för de två kullarna fram och tillbaka för att det ska räknas som ett varv. Verkligen mördarpass! Det var ju onsdag också så självklart var jag klädd i rosa. On Wednesdays we wear pink!
 
 
Efter träningen hade jag runt 1h på mig att duscha och göra mig i ordning innan Tristin och hennes familj skulle komma och hämta upp mig. Vi åkte till Defiance County Fair som ligger i Hicksville, cirka 30 min bort. Där var det cheerleadingtävling på g! När vi kom fram var det runt 2h innan Amelias (Tinora) team skulle köra så jag och Scylea gick runt lite och köpte några chips? Smakade som pommes men hade väldigt lustig form. Marcus och hans kompisar kom också så vi hängde en del med dom. Tinora vann och dom är sååå duktiga! Jag blir lika imponerad varje gång av cheerleading. Jag förstår inte hur dom gör det. 
 
 
 
Idag började dagen med att JT kom ner och väckte mig. ''Ehhh ska inte du gå upp nu?''. Jahapp, tydligen. Det var bara för mig att kliva ur sängen och fånga torsdagen. Jag åt frukost, spelade lite spel med JT, Scylea och Amelia och sen hade klockan runnit iväg till 3. Alltså dags för träning! Så ovant för mig att träna vaaarje dag. Det är dock skönt! Jag har inte gått upp allt för mycket i vikt än iallafall haha.
 
Dagens träningspass var speed-workouts. 400m så snabbt man kan X antal gånger. Jag behövde bara göra 5 gånger eftersom det var första gången för mig men tjejerna brukar få göra 9 gånger. Jag kan säga att 5 gånger räckte gott och väl! Först springa 10 minuter uppvärmning, sen springa 400m x 5 så snabbt jag bara kan och sen springa 10 min nedvarvning.. Ehhh. Trött. Mina tider var följande:
 
Varv 1: 1,38min
Varv 2: 1,45min
Varv 3: 1,53min
Varv 4: 1,52min
Varv 5: 1,51min
 
När jag hade sprungit min nedvarvning och gjort mina preventatives hämtade Shawn och Nicole upp mig. Dom släppte av mig hemma för att jag skulle kunna duscha och göra mig i ordning innan Tinoras öppet hus. Både JTs och Scyleas skolor hade också öppet hus idag så dom skulle hinna gå på alla tre. Vid 18.30 hämtade Nicole mig igen och vi åkte över till skolan. Vi gick till syven för att hämta mitt schema (ÄNTLIGEN, har väntat på det sen 3 augusti). Sen var det dags för att hitta mitt skåp och mina klassrum. Jag pratade med nästan alla mina lärare och det kändes verkligen så bra! Alla var välkomnande och tyckte att det skulle bli så roligt att ha mig i deras klass. ''Du är utbytesstudenten va?'', ''Du är den svenska tjejen som bor på andra sidan gatan?''. Folk visste om mig redan haha! 
 
Det blev lite krångel med mitt schema tyvärr så vi fick stå i kö i typ 30 min för att komma in till syven igen. Jag har inte fått världens bästa intryck av Tinora än så länge tyvärr :/ Det blir förhoppningsvis bättre snart. Jag ska skriva ett inlägg strax om mitt schema och allt runt omkring!
 
 
När vi ÄNTLIGEN blev klara med mitt schema och allt åkte vi hem, plockade upp resten av familjen och åkte till Bob Evans för maaat. Jag var vrålhungrig, jag hade inte ätit sen lunch plus att jag hade tränat. Det blev en cheeseburgare som vanligt, jag älskar mina burgare hahah. 
 
 
I skolan fick jag lite papper om school supplies jag måste ha inför måndag så när vi hade ätit middag åkte vi till Walmart för att införskaffa allt nödvändigt. Kalaset slutade på 150 dollar men det är ju så kul att köpa skolsaker. Jag tycker verkligen det! Köpa massa fina pennor och notebooks osv. Jag lägger upp ett inlägg strax med alla saker jag köpte. 
 
Imorgon är det fredag och med andra ord GAMEDAY! Jag är sååå taggad. Ahhh!!! Första riktiga matchen och det kommer vara maxat! Btw så är jag och Marcus ingen grej längre. Jag valde att backa för att jag kände att jag inte vill bli sett som ''någons flickvän'' när jag är här, speciellt inte i början, utan jag vill vara jag. Jag vill att folk ska prata om mig som den svenska utbytesstudenten och inte som någons flickvän. Han frågade om jag ville ha hans jersey till matchen imorgon men jag sa nej. Det tog emot och jag känner mig så dum men alla kommer få fel intryck om jag har den på matchen. Det är en grej här, att man frågar en tjej om hon vill ha ens jersey på gamet. Rätt gulligt men det kändes inte helt rätt den här gången. Hoppas att jag blir frågad en annan gång! Ha en fin fredag hörrni, puss och kram
I USA | |
#1 - - Matilda:

Se där fick jag visst en bild på skåpet :D ser amerikanskt ut, du får visa insidan sen när du hunnit fylla det med lite grejer! Har alla på sig rosa på onsdagar? Alla i laget eller allaalla? Vem är Tristin nu igen? Jag tycker det var bra av dig att backa, fokusera på dig själv nu och var din egen :) du har ju ett sånt äventyr framför dig (eller ja du är väl egentligen redan i det) och bäst att inte låta något eller någon bromsa dig :) jag är så stolt över dig! 😍

#2 - - Anna:

Det ser ut som det är sallad på burgaren, har du utökat din reportoar? Jag är imponerad av allt du gör, du är helt fantastisk❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️ Sallad på burgare brukar jag ha nu!!! Har mognat
Cassandra von Rosen

Upp