Shopping på Walmart, Dunham's, TjMaxx och Dave's

Whiteboard-kalender. Runt 10 dollar
Häftstift, grejer till min whiteboard och papper
Mina nya springskor från Asics. Runt 115 dollar
Gratis t-shirts från Dave's!
Slippers från NIKE. Modegudarna skriker just nu, jag vet, men dom är ju så sköna! 25 dollar
Två träningströjor från Under Armour. 30 dollar styck
Sportbh från New Balance (15 dollar), Bliss ögonsminksremover (12 dollar), träningstjocktröja från New Balance (20 dollar) och träningsstrumpor från Puma (8 dollar)
Loréal Telescopic Mascara (8-9 dollar), nagellack från Essie i färgen Saint Tropez (8-9 dollar) och svart nagellack från OPI (runt 9 dollar)
I USA, New in | |
#1 - - Anna:

Du är ordningsam😃👍det är bra, du har så mycket aktiviteter så det blir svårt att hålla koll. Roligt att du gillar träningskläder och bekväma kläder😜 allt klär en skönhet❤️

Svar: Jag försöker iallafall! 😃 Ja det blir svårt att hålla koll på alla tider och eftersom jag ibland behöver skjuts och ibland följa med på saker så måste jag skriva ner allt för att veta. Hahah ja men jag får inte bli för bekväm här... Måste hålla kvar vid min svenska fashionista spirit❤️
Cassandra von Rosen

#2 - - Viveca:

Shopping på hög nivå ser jag 😊👍

Svar: Ja det blir så när man bara har kläder från en resväska här! Måste köpa allt nytt...😃 Men jag klagar inte!
Cassandra von Rosen

#3 - - Matilda:

XC = Cross country? Det verkar vara en hel del av den varan även när skolan börjar :P så härligt att du har en whiteboard i USA precis som o Sverige! 😍 och jag älskar när modegudarna skriker!

Svar: XC och CC är båda cross country, man kan skriva båda! Haha ja varje dag måndag-söndag. Mycket enklare att hålla koll på alla aktiviteter jag har med en whiteboard. ❤️ Jag har både köpt en gympapåse och slippers och jag älskar det!
Cassandra von Rosen

Upp