Sista dagen i Columbus

Hej! Nu ska jag berätta om sista dagen i Columbus. Vi checkade ut från hotellet runt 10-11 och åkte till en restaurang för att äta frukost. Det blev amerikanska pannkakor med blåbär, såklart får man en sjukt stor portion! Jag kunde inte ens äta upp allt.

Efter frukosten åkte vi till Ohio state fair. Det är som en stor marknad med olika attraktioner, massa onyttig mat och sånt. Det var även där cheertävlingen var! Jag tog kort med några marinsoldater hahah... Det var så mycket fet mat där att jag typ gick upp i vikt av att andas luften. 
 
Det var helt sjukt varmt och att sitta i ett plåthus i flera timmar är inte att rekommendera. Jag höll verkligen på att få panik! Det var första gången jag såg cheerleading irl så det var rätt coolt men man kunde knappt koncentrera sig för att det var så varmt där inne.
 
När vi skulle hem gick vi förbi ett stånd som sa att de hade världens minsta kvinna innanför. Såklart ville jag se så jag och Amelia gick in. Jag trodde att det skulle vara en skämtgrej men när vi gick in satt det en dvärg där och åt mat??? Så skevt. Efter det var det äntligen dags att åka hem! 3h bilresa hem men vi stannade och åt middag på vägen. Ännu mer onyttigt... :) Jag kommer garanterat gå upp i vikt här! Servicen var så dålig att vi fick milkshakes som kompensation. 
 
Nu har jag precis vaknat (eller ok typ två timmar sen, har svarat på frågorna i förra inlägget) och ätit frukost. Havregrynsgröt, hallon och apelsinjuice. Det är lättare att vara ''nyttig'' här hemma. Det blir mycket onyttigt när man är ute och reser. Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag måste nog vara hemma med min värdsyster för min värdpappa sover och värdmamma är på jobbet. Jag vill gå ut och springa så jag kanske går över till skolan och springer på tracken. Jag har gjort en video som håller på att laddas upp också så titta in om några timmar för då är den förhoppningsvis uppladdad! Puss och kram


 
I USA | |
#1 - - Amanda :

Haha bilen ser verkligen fullastad ut! 😂 låter som att ni hade en superbra helg i Columbus! Skulle du kunna tänka dig att åka tillbaka dit någon gång? 💜

Svar: Svarat i mitt senaste inlägg😘😘
Cassandra von Rosen

#2 - - Anonym:

Det skulle vara riktigt kul om du kunde göra en video med din värdkusin någongång!
Och är det samma tid där som i Sverige?:)

Upp