Wendy's och träning

Hej! Igår valde jag att inte gå ut med Marcus utan jag åkte istället med min värdfamilj till Shawns mamma. Det kändes som det bästa valet och jag vill inte göra någon upprörd eller så genom att ''ta någons kille''. Ni fattar nog. Det blir lättare när skolan börjar att veta vem man kan umgås med och så. Hos Shawns mamma blev det potatismos, shredded beef, majs och breadrolls. Det var jättegott!
 
På kvällen åkte vi bara hem och spelade spel. Jag lärde mig Trouble, det är typ som fia med knuff. Sen körde vi barnversionen av sanning och konsekvens. Jag fick göra alla awkward saker!! Men det var kul att gå utanför min comfort-zone lite. Jag behöver t.ex. ta av mig strumporna och låtsas att mina stortår hette Earl och något annat namn och att dom pratade om chips med varandra? Så konstigt.
 
Imorse blev jag väckt runt halv tio av Lexi (kompis och barnvakt till Scylea och JT) eftersom jag skulle åka på lite ärenden med Shawn. Vi åkte till skolan först för att fixa mina klasser och sånt men självklart bad dom oss att komma tillbaka! Jag fick dock ett häfte med alla kurser skolan erbjuder som jag ska läsa igenom. Jag vet att jag ska läsa engelska, historia, matte, science, kör och tyska. Sen har jag en kurs till som jag får välja, plus studyhall och lunch. 
 
Mitt ''Cassie''-halsband gick sönder när vi körde yoga häromdagen så jag och Shawn åkte till en juvelerare för att se hur mycket det skulle kosta att fixa det. Det skulle bli typ 35 dollar och då kan jag lika gärna köpa ett nytt halsband. (födelsedagspresent eller julklapp kanske?<3)
 
Vårt tredje och sista ärende för dagen var att åka till körskolan eller the licence bureau som det kallas. Min värdpappa skulle fixa något och sen skulle vi fråga hur det fungerar att skaffa körkort för mig. Jag måste först fixa mitt ''permit'' och det gör man genom att göra ett skriftligt test. När man haft sitt permit i 6 månader kan man komma tillbaka och fixa körkortet. Då gör jag ett till skriftligt test, går på några klasser och ett kör-test. Man kör i typ 4h med en körskolelärare och blir man godkänd får man sitt körkort! Dock finns det lite begränsningar när man är under 18, typ att man inte får köra mellan 22-06 (tror jag) och att man inte får ha fler än en passagerare i bilen. Får se hur jag gör! Jag måste prata med min mamma och pappa också och se om dom godkänner det.
 
När vi var klara åkte vi och handlade och åt lunch. Hittade Reese's flingor? Så konstiga smaker här. Hur kan man ens vilja äta det till frukost? Till lunch blev det Wendy's, väldigt onyttigt men gott. Självklart blev det träning när jag kom hem!
 
Jag, Lexi, Scylea och JT gick över till the field house och körde lite frivikter. Först värmde jag upp 10min på cykel och sen blev det armar och ben i frivikterna. Ajjj!!!! Sån träningsvärk. Dock har jag lite ångest att jag inte sprungit 5km idag så jag ska nog gå ut snart igen och springa. Måste springa 5km varje dag för att bli bra nog att vara med i crosscountry-laget. Jag vill verkligen inte vara sämst.
 
Okej, rolig historia på ingång! På gymmet idag träffade vi en kille som vi pratade en del med. (typskolanssnyggastekille) Lexi berättade att hon var lite nervös inför high school för att hon är en freshman i år. Då sa jag att jag också var lite nervös för att börja skolan eftersom jag inte känner någon. Gissa vad han svarar! ''You don't have to be nervous, you are going to be the most beautiful girl in school. You are absolutely gorgeous!''. Jag stod där helt svettig, äcklig och ful och kände mest nejjjj. Jag blev sååå glad dock!!!! Fårhoppasatthanintehittarminblogg.
 
Jaja. Nu ska jag få med resten av gänget här hemma att följa med mig över till the tracks. Ge mig tips på saker att skriva om!!! Puss och kram
 


 
I USA | |
#1 - - Världens bästa Pappa. :

Jag älskar att gå och vänta på dina bloggar. Att sen få läsa dem gör mig alldeles varm och lycklig. Som jag tycker så är det alldeles perfekt. Att läsa både om vardagen och roliga händelser gillar jag jättemycket. Var köpte du halsbandet. ❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️😘❤️

Svar: Tack pappa❤️😘❤️😘❤️😘❤️ Jag köpte inget halsband! Men att beställa ett nytt ifrån Sverige är billigare än att fixa det😘❤️
Cassandra von Rosen

#2 - - Världens bästa Pappa. :

Var köpte du det i Sverige.

Svar: Jaha du menar så😁😁😁 Fick det i present av my sisters men det finns på www.mittnamnhalsband.se❤️
Cassandra von Rosen

#3 - - Matilda:

Haha du är eftertraktad 😘 är nog klokt att ta det lite lugnt och inte "låsa sig", bättre att vänta tills du börjat skolan som du säger! Vad innebär studyhall? Kan du skicka en bild på det trasiga halsbandet? Kanske går det att laga i Sverige för en rimligare penning? Vet att vi köpte halsbandet i butik, typ guldfynd. Jag längtar efter lite videobloggar! ❤️❤️❤️ Förresten märkte på youtube att några av klippen inte är tillgängliga, kan det bero på musiken i bakgrunden?

Svar: Exakt, jag vill ju inte bli sett som någons😘 Studyhall är en lektion där man får göra sina läxor och sånt, väldigt bra lektion enligt mig!😂 Yes jag skickar en bild så fort jag går ner i mitt rum. Videobloggar kommer men det är så dåligt internet här så det tar jättelång tid att ladda upp.... Ja det är nog musiken! Ska försöka fixa det❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

Upp