Dan för dan före resaredan

Hej! Idag är det måndag och alltså bara två dagar kvar (eller ok, det är kväll, typ 1 dag kvar). Det känns nervöst, läskigt, roligt och så spännande! Mormor och morfar kom förbi på eftermiddagen och stannade på middag. Vi sa sen hejdå, det var rätt sorgligt och började gråta men 11 månader går fort. 
 
Både igår och idag har jag varit middagsansvarig. Jag försöker lära mig laga mat såhär i sista minuten. Igår blev det köttfärssås och spaghetti, idag pannbiff, potatis och gräddsås. Det blev faktiskt väldigt gott! Jag är nöööjd. 
 
Fick en fråga om jag kunde spela in en liten video på vad jag gör de här sista två dagarna så vi spelade in dagen. Hoppas att det är kul att kolla på för isåfall gör jag en likadan imorgon! Alltså min sista dag i Sverige.
 
Vi packade klart idag, väskan vägde 26kg och handbagaget 5kg så vi fick tänka om och proppa ner lite i mitt handbagage. Min stora väska väger nu 23,3kg istället, får hoppas att den går igenom utan övervikt. Imorgon kommer min äldsta storasyster hit, äter middag och sover kvar. Miranda åker härifrån tyvärr, hon överraskade mig med att komma söndag-tisdag. Jag blev riktigt chockad och glad! <3
 
Jaja, nu ska vi sätta på en film här hemma och mysa ner oss i soffan. Sov så gott, puss och kram
 
Innan avresa, Videobloggar | |
#1 - - Amanda:

Åh vad kul det är med såna där filmsnuttar! Fortsätt så :)

Svar: Tack! I will :D
Cassandra von Rosen

#2 - - Anna:

Du är bäst😃kommer det en ny ikväll? Sista kvällen i Sverige...

Upp