Pirr i magen

Ni vet pirret i magen innan julafton? När man börjar räkna ner dagarna. En vecka kvar.. 5 dagar.. 3 dagar.. Imorgon?! Så känns det för mig just nu. Tiden går så himla långsamt och det känns knappt som att dagarna innan avresa minskar. Jag vill bara åka nu!
 
Jag har under en längre tid haft ganska mycket ångest för avresan, känt att jag inte vill åka än och att jag måste ha mer tid i Sverige. Så är det inte alls längre. Jag är klar här och jag vill inget hellre än att flytta. Tiden går i slowmotion och pirret i magen är konstant. 
 
Ahhhh... 6 dagar kvar. Halva torsdagen, fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag.. Okej 5,5 dagar då. Imorgon ska jag på kräftskiva, lördag bio, söndag lite oklara planer, måndag fixa det sista och tisdag avskedsmiddag. SHIT. Sjukt. Jag vill lägga mig under täcket i 5,5 dagar och vakna upp när alarmet ringer klockan 3 på onsdagsnatten.
 
 
Innan avresa | |
#1 - - Lovisa:

Hej Cassandra!

Klickade in på din blogg av slump och såg att du också ska vara utbytesstudent 15/16, precis som jag. Jag har blivit placerad i Florida och mitt flyg över atlanten går den fjärde augusti. Du får jättegärna kolla in min blogg: www.nouw.com/lovisaiflorida
Det skulle även varit kul om vi kan länka varandras bloggar!

Jag hoppas att du får ett fantastiskt år med massor med spännande upplevelser!
Ha det bra, mvh Lovisa

Svar: Hej! Åh vad kul, jag åker nu på onsdag :) Det är sjukt hur nära det faktiskt är till avresa! Jag länkar dig nu. Tack snälla du, detsamma, ha så jättekul och njuuut! Jag ska följa ditt år i Florida. Kram
Cassandra von Rosen

#2 - - Matilda:

Gud va kul att du åker så snart!

Svar: Ja det känns helt sjukt! Har du fått ditt avresedatum? :)
Cassandra von Rosen

#3 - - Matilda:

Nej tyvärr! Vet varken vart jag ska eller när jag åker, men hoppas på en placering nu i veckan :)

Svar: Ja, får hoppas på det! 😄
Cassandra von Rosen

Upp