Svenska spel

Hej alla! Skulle behöva lite snabb hjälp. Min värdsyster bad mig ta med något svenskt spel och det står HELT still. Jag kommer inte på något svenskt spel. Jag kan ju inte köpa monopol eller alfapet för det finns ju i USA med? Är det någon spelgalen som kan ge mig tips på roliga svenska spel?
 
 
Innan avresa | |
#1 - - Benji:

Ska du inte ta med Fia med knuff? Det tror jag är ganska klassiskt svenskt och ovanligt i staterna.

/Benji

Svar: Ska kolla om jag hittar något bra! Tack för tipset :)
Cassandra von Rosen

#2 - - Anonym:

http://www.sallskapsspel.info

Svar: Tack! :)
Cassandra von Rosen

#3 - - Ida Larsson:

Med andra ord är ju skitkul bara att orden är på svenska men kanske finns något sånt på engelska fast bara i Sverige, kan inte komma på annars :-( men vill ändå hjälpa, eller rappakalja men det är samma sak där att orden är svenska

Svar: Tack hjärtat!! Blir så svårt när spelen är på svenska bara :(
Cassandra von Rosen

#4 - - Mormor och morfar:

Testkommentar!

#5 - - Malin:

ryser i hela kroppen när jag läser din blogg. Vill så gärna att det ska vara min tur. Jag har en liten fråga, när är du född? Du är väl 17 men är du 98 eller 97. och varför valde du att åka i tvåan om du är 98 eller 3an om du är 97? :)

Svar: Nämen åh vad fint sagt! Ska du åka nästa år? Jag är född i oktober 1998. Jag går (gick) dock med 97or så jag åker mellan tvåan och trean. Varför jag inte åkte mellan ettan och tvåan är för att jag hade pojkvän då och hade inga tankar på att åka men sen gjorde vi slut och här är jag!
Cassandra von Rosen

#6 - - Alicia:

Hej hej! Nu handlar inte detta alls om spel som ditt inlägg handlar om, men jag har lite frågor till dig som du kanske skulle kunna svara i ett eget inlägg? Först och främst, älskar din blogg! Har följt dig ända sen början och du skriver verkligen otroligt bra och har inspirerat mig otroligt mycket till att vilja åka! 1: hur betalade du för resan? Var det dina föräldrar som betalade hela eller betalade du själv en del? 2: hur gjorde du när du valde organisation? Tog du första bästa eller kollade du rundor mycket? Isåfall, hur tänkte du? 3: vilken årskurs kommer du gå i i USA? Senior, junior? 4: hur kommer du göra med pengar i USA? Har du ett nytt bankkort där som du sätter in pengar på eller har du ett svenskt? 5: hur gör du med mobil? Läste någon tjejs blogg där hon var tvungen att låsa upp mobilen för att kunna ansluta till ett amerikanskt abonnemang men sen fungerade det inte i alla fall så hon fick köpa en ny när hon kom till USA.

Läser otroligt många utbytesbloggar, men din är by far den bästa! Ha ett otroligt bra år nu, kommer följa dig hela vägen:)

Upp