Tips till packningen

Hej allihopa! Nu har jag läst flera olika packlistor, alla är verkligen superbra och man får så mycket tips och inspiration! Jag tänkte bara berätta en sak min pappa sa till mig så att ni inte packar ner något i onödan. 
 
Man ska inte ta med plattänger, locktänger och hårtorkar för de kommer ändå inte fungera i USA då spänningen i eluttagen är helt annorlunda från i Sverige. I USA är det 110 volt och i Sverige 230 volt. Om det inte står på plattången/locktången/hårtorken att den fungerar mellan 110 till 230 volt så kommer det inte att gå. Den går inte sönder om man stoppar in den i ett amerikanskt eluttag men locktången kommer knappt bli ljummen och hårtorken kommer knappt snurra runt. Lämna dem hemma och köp nya i USA!
 
Sen lite andra saker jag tänkt på angående packning. Alla jag har pratat med säger att man behöver mycket mindre kläder än man tror. Man köper så mycket saker där borta och den amerikanska klädstilen är helt annorlunda. Även om du inte byter klädstil kanske du inte kommer vara så bekväm i dina svenska kläder!
 
Jag valde bort mina converse för att jag kan köpa nya därborta för en billig peng. Jag tar inte med mina Primeboots eller Uggs för mina föräldrar ska skicka en kartong med höst- och vinterkläder. Jag har varit i USA och jag kan säga att Uggs är mycket billigare där! Om det är något plagg man verkligen vill ha går det att skicka till USA på bara några dagar.
 
Välj bort alla kläder som du tar med ''bara för att'' eller ''tänk om''. Ta bara med kläderna som är helt helt självklara och som är måsten. Var hård mot dig själv även om det är svårt! 
 
Har någon något annat packningstips får ni gärna kommentera. Behöver alla tips och trix jag kan få! Puss
 
 
Innan avresa | |
Upp