Q/A om livet i USA #7

Vad duktig du är på skrivande! Är ni på g förresten? Är det inte läskigt med scream acres? är du mycket sportintresserad nu? Kul!
 
- Tack snälla! Jag vet inte riktigt vad vi är, vi är nånting lol. Ja det var verkligen sjukt laskigt. Jag fick halla i Hunter och jag blundade nastan under hela grejen lol. Jag är mer sportintresserad än förut iallafall. 
 
Hej 
Jag är nyfiken på hur det dagliga livet är. Det verkar som det är mycket socialt man umgås med släkt och kompisar, mycket aktiviteter. I Sverige verkar vi vara mer "inbundna" och vara mer hemma. Tänkt en del på mobbning, hur är det i skolan, är folk vänliga och låter alla vara med, eller är det vissa som får vara ensamma? Hur är det inne i stan, är det många fattiga och uteliggare? Pratar du och dina kompisar vad ni ska bli när ni blir vuxna, college, jobb etc Är amerikanarna naturliga eller pryda? Har du lagat mat någon mer gång eller bakat?❤️❤️❤️Pussochkram nu är det läggdags för mig💤💤är fortfarande mätt efter pappas och mitt firande av både födelsedag och 30 år som förlovade❤️
 
 
- Hej mamma! Ja det är verkligen så också. Man umgås mycket med familjen och det är ofta stora grupper som umgås. Det är inte någon direkt mobbing här men vissa människor i skolan är lite mer för sig själva. Precis som hemma så är det vissa som är utstötta. I princip alla är vänliga men ibland får jag väldigt konstiga kommentarer och frågor som nästan är otrevliga. Inte för att dom menar att vara otrevliga utan mer för att dom är omogna. 
 
Jag har inte sett några uteliggare än men jag vet att det är ganska mycket droger inne i Defiance. En gång såg vi en drugdealer så man vill inte riktigt gå runt där själv på natten lol. Amerikaner är prydliga men på samma gång inte alls. Det beror helt på vem man pratar med! Det är inte alls bra att svära här och ibland har det hoppat ut en liten groda ur munnen på mig och då kan man få riktigt roliga reaktioner. Jag har inte lagat mat eller bakat någon mer gång men jag får se till att göra det. Grattis mina älskade föräldrar!! Ni är bäst. Puss och kram<3
 
Går du och Hunter i samma årskull? Han verkar vara en riktig gentleman 😊 Spelar han amerikansk fotboll? Bor han långt ifrån? Han har körkort antar jag? Tycker det är så lustigt att skolan blir uppskjuten när det är dimma. Hur kommer det bli när det blir snö kan man undra? Hur kallt är det där nu? När kommer vintern? 
 
- Japp han är junior precis som jag så vi har engelska och activity period tillsammans! Han är en wrestler så
 ingen amerikansk fotboll där inte. Han bor typ 5-10 minuter ifrån mig och han har körkort. Det är verkligen helknäpp med 2h delay, liksom tre dagar i rad fick jag två timmars extra sovmorgon för att det är dimmigt ute? Konstigt. Dom ställer tydligen in skolan flera dagar under vintern för att det snöar för mycket eller är för kallt. Det är varmt igen, vädret går upp och ner hela tiden, det är runt 20 grader atm. Jag tror att det börjar bli riktigt kallt i november/december men vi får se!
 
Otroligt vacker på homecoming! Vilken babe. Hur valdes homecoming Queen/king ut? Är det hans egna bil? Hur var dansen i USA jämfört med Sverige? :) Jag som trodde ni hade det varmt! Hur kallt har ni det, hur ser årstiden ut nu? Ser väldigt kyligt ut (och lika blåsigt som Karlskrona haha). När går solen upp/ned?
 
- Tack snalla vad glad jag blir! Alla seniors fick rosta pa tre tjejer och 3 killar som representanter. Nar dom 6 hade valts ut fick hela skolan rosta pa en tjej och en kille som man tyckte skulle bli homecoming queen och king. 
 
Det ar hans familjs bil haha! Han har tva eller tre bilar dock lol... Det var sa kul pa homecoming! Det var i gymsalen och nastan alla dansade. Det var en riktigt harlig stamning och det var blandat med lugna och snabba latar vilket var bra. Vadret ar valdigt konstigt just nu, vissa dagar ar det varmt och vissa dagar ar det iskallt. Igar var det typ 13 grader och for 3 dagar sen var det 20 grader. T.ex. forra fragan svarade jag pa for 4 dagar sen och da var det 20 grader men det ar kallare nu haha. Solen gar upp runt 7 och gar ner runt 8!
 
Skönt att du såg smsen innan du gått upp så du kunde få extra sovmorgon och inte som första dagen då du bara satt och väntade 😜 men varför får du inte gå till skolan själv? Vad jobbigt med din höft :( hur ska du göra med den? Försök att springa långsamt... Hahahah vilken översättning!! Tur att han förstod att något var galet 😉 läser de din blogg hela tiden med Google translate?
 
- Ja verkligen! Guldvart att vakna upp till ett sms som sager att man far sova lite till... Det ar mycket trafik pa morgonen och det skulle inte vara sakert om jag och Scylea skulle ga over vagen varje dag. Jag ska inte springa mer den har sasongen, jag ska vila tills i var for jag kanske ska springa track och jag vill inte vara skadad da. Jag tror att min vardpappa laser min blogg med Google Translate med jamna mellanrum hahah!
Frågor och svar, I USA | |
#1 - - Emma :

Hej, jag ska kanske åka på utbytesår nästa år och jag tycker det ska bli jätteroligt och är super taggad, och tänker att detta klarar jag. Men ibland blir jag jätte osäker och tänker hur jag ska klara 1 år utan mina föräldrar och familj. Hur kände du innan du skulle åka? Hur har du det med hemlängtan och så? Har det varit värt än så länge? Kram :)

#2 - - Siri:

Åh jag blir så otroligt taggad av att läsa din blogg varje gång det kommer up ett nytt inlägg, ska åka nästa år och har precis börjat med alla ansökshandlingar ;)))

#3 - - Matilda:

Hej hjärtat! Jag saknar dig ❤️ Känns det roligt att snart fylla år? För min del är det bara ett år närmare trettio 😜 hur firar man halloween i defiance? Antar att det är lite mer ordentligt än här! Hur känns det med skolarbetet nu när du gått ett tag? Känns klasserna som lagom nivå för dig? PUSS!!!!

Upp