Dag 3 och 4 i Florida

Hej! Det var inte kul att komma tillbaka till skolan igen efter Florida kan jag säga. HÖGAR med plugg väntade. Fy. Den här veckan har verkligen inte varit rolig och det har tärt på mig... Man blir trött av att ligga efter. Därför bloggningen har varit siså!
 
Dag 3. Beach-day! Vi skulle till Clear Water beach som låg 1-2h timmar bort från där vi bodde. Jag sov som en stock i bilen och jag vaknade upp när vi åkte på en lång bro. Det var så häftigt! Stranden var fin, två solstolar och ett parasoll kostade 30 dollar så dom vet hur man tjänar pengar haha. Dock blev det storm runt kl 14 och då packade vi ihop våra saker för att åka hemåt. Sov återigen som en stock i bilen medan regnet smattrade på fönstrena.
 
 
 
 
När vi kom hem bestämde vi oss för att åka till Downtown Disney. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, det är typ som en utomhus-mall men affärerna är lite annorlunda. Det fanns t.ex. en Harley-Davidson affär. Det är inga riktiga shopping-affärer där. Det regnade så det var inte jättekul att gå runt där men vi strosade runt en del och hade det superbra ändå! Med bra sällskap spelar vädret ingen roll. 
 
 
Efter ett tag fick vi nog och då drog vi vår kos mot NIKE-outleten som låg utanför vårt hotell. Ahhh heaven!!! Jag tror att vi spenderade ett par timmar där inne, om inte mer. Jag handlade för runt 200 dollar för jag var verkligen i shopping-heaven. När vi kom tillbaka till hotellet hoppade vi ner i poolen för att svalka oss lite. 
 
 
Dag 4 - Legoland stod på schemat. JT är världens Lego-fantast så det här var mest för honom men wow vad coolt det var! Jag visste inte riktigt vad som fanns på Legoland, ja utöver Legos såklart, men det var verkligen häftigt. Det fanns bilar, städer, frihetsgudinnan, eiffeltornet, djur byggda av BARA Lego. Vi såg också en ''Pirate-show'' och den var så välgjord. Alla, barn som vuxna, tyckte att showen var underhållande!
 
 
Jag, Amelia och Kayleigh gjorde även henna-tatueringar på Legoland. Det var mest en rolig grej men det blev faktiskt rätt fint. TILL DET BÄSTA. När vi var klara på Legoland åkte vi till en stor outside outlet. Det var en enorm utomhus mall med bara outlets. Det första vi gick in på var en Victoria's Secret outlet och wow det var helt galet. Sport-bhar kostade ordinarie runt 60 dollar var nere på 9.99 dollar. BHar för 40 dollar ordinare var nere på 9.99 dollar. Galna priser!
 
 
Skriver dag 5, 6 och 7 imorgon efter fotballsmatchen... Sängen kallar på mig och ögonlocken är rätt tunga om jag ska vara ärlig. Lovar att blogga imorgon. Ska bli bättre. Måste bli bättre. Jag har bara haft ett par hektiska veckor nu på sistone! Ha en fin fredag alla mina små svennar. Jag saknar er så
 
I USA | |
#1 - - Anna:

Härligt med en efterlängtad uppdatering😃Florida såg väldigt nice ut, vilken strand och vit sand. Viktiga är att du har haft det bra. Förstår att det är jobbigt i skolan när man varit ledig och alla andra pluggat. Du lär snabbt komma in i det. Det verkar dock som du alltid är upp sent, sömnen får stå tillbaka. Viktigt med sömn för att orka med💤💤nu är det snart helg så då finns det väl tid för vila. Älskar dig❤️❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#2 - - Matilda:

Sitter här vid frukostbordet kl.6, det är mörkt och det regnar... och jag blir så glad av att upptäcka att du skrivit i bloggen! :D förstår att det har varit hektiskt och du gör helt rätt som fokuserar på det andra! Är det höstmörkt hos er med? Sjukt häftig resa ni har gjort! Skulle gärna få se lite bilder på dina outletköp sedan :D älskar dig så Cas!

Svar: Åhhh!! ❤️❤️❤️ Ja ibland kommer ju livet emellan! Det är inte höst här än, men snart så borde det komma! Älskar dig massor!
Cassandra von Rosen

#3 - - Världens bästa Pappa. :

Topp notch. Underbart härligt fantastiskt att läsa din blogg. Du måste ingenting. Allt har sin tid och nuet är det som är. Man lever i nuet och framtid och dåtid hjälper bara till att få perspektiv på nuet.
Du äger!
❤️😍😘🇺🇸🇸🇪

Svar: Jag försöker uppdatera så bra jag kan men ibland kommer livet emellan. ❤️❤️❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#4 - - Sofia:

Kan du visa shoppingen från Florida? :)

Svar: Ska bli!!
Cassandra von Rosen

#5 - - Amanda:

Äääääääääntligen!!!! 😍😍😍😍 härligt att höra en fortsättning! Längtar redan till nästa inlägg ❤️

Upp