Fruktansvärt dålig uppdatering men skyller på Florida. Dag 1 & 2

HEJ! Alltså. Jag vet. Jag veeet!!! Jag vet att min uppdatering har varit sämst. Men jag har faktiskt varit i Florida och det var 6 riktigt intensiva dagar. Skämtar inte när jag säger att jag har varit på språng mellan 7/8-22-24 varje dag. Det fanns liksom ingen tid till att blogga även om jag ville. Som plåster på såren kan jag säga att jag har en massa roligt att berätta i det här inlägget istället, ni får hänga med på min vecka i Orlando!
 
Fredagen den 4 september började som vanligt, jag vaknade, gjorde mig i ordning, åt frukost och åkte till skolan - dock lite mer exalterad än vanligt. Shawn skulle hämta upp mig och Amelia runt 13.30 och mitt i min tyska lektion ropades mitt namn ut ur högtalarna i klassrummet. ''Frau, can you please dismiss Cassandra?''.
 
 
 
Så jag tog mina saker och gick till the office för att skriva ut mig för dagen. Både jag och Amelia hoppade typ ut ur skolan för att vi var så taggade! När vi kom hem var det bara att fixa det sista fort och kolla att bagaget var under 40 pounds. Min väska vägde 35 pounds så jag klarade mig! Sen drog vi vår kos mot flygplatsen. Det var första gången Amelia och Kayleigh flög så dom var extra nervösa vilket fick igång mina nerver lite. Vi kom på planet och allt gick bra, vi överlevde flygningen. 
 
 
Vi hyrde en bil på flygplatsen och åkte till en restaurang för att äta en SEN middag, det blev pizza. Amerikansk pizza är ju för gott...... När alla var mätta och belåtna åkte vi till hotellet och hoppade i princip direkt ner i poolen. Ahhh så skönt! Sov som en liten bebis den natten.
 
 
Dag 2. Sea World stod på schemat! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det gjorde så ont att se alla djur, speciellt späckhuggarna och delfinerna, på det här sättet. Det är helt fel att ha vilda djur i fångenskap, speciellt i så små tankar. Sea Worlds parkering är minst 20 gånger så stor som 5-6 stora späckhuggares tank. På samma gång var det häftigt att se djuren på nära håll men helt ärligt hade jag hellre inte åkt dit. Varför bidra till ett sånt företag?
 
 
 
Men okej, bra grejer med Sea World. Dom hade två stora åkattraktioner och wooow vad kul vi hade. Det var en som hette Manta, det är den roligaste berg- och dalbanan jag åkt någonsin. Man satt i en stol med en bygel över axlarna så att man var fast ordenligt. Sen innan själva åkturen började vinklades man upp så att man satt med ansiktet nedåt, alltså typ vågrätt? Man åkte med huvudet först, fattar ni hur jag menar? Det var så fruktansvärt kul, jag, Amelia och Kayleigh skrattade så vi grät första gången vi åkte den. Det var en sjuk känsla genom hela åkturen men den känslan var också helt underbar! Bästa grejen var nog våra ''fri mat hela dagen-pass''. AHHH. Vi kunde alltså äta hur mycket vi ville hela dagen och ta hur många gånger vi ville? Inte för att jag gick och tog mat flera gånger för att portionerna är enorma men att veta att man kan äta hur mycket man vill. Inte mycket som slår den hahaha. Jag gick dock och tog vattenmelon och kakor flera gånger, mums!!!
 
 
Efter en hel dag av promenerande var det dags att åka hem till hotellet igen. Vi hoppade ner i poolen igen för att svalka oss. Florida är sjukt varmt och fuktigt så man känner sig så ofräsch efter en hel dag i solen. 
 
 
 
För att inläggen inte ska bli för långa delar jag upp dom. Dag 3, 4, 5, 6, 7 kommer snart! Jag har även över 30 kommentarer att svara på och jag lovar att svara på varenda en av dom! Om 45 min ska jag gå över till skolan för att träna, har inte sprungit på hela veckan... Och ikväll är det GAAAME! Så jäkla taggad. Jag kan också berätta att jag har börjat prata med en kille i football-teamet så jag ska kolla extra mycket på honom ikväll hahahah.
 
Jag vill säga tack till alla som läser och kommenterar den här bloggen även om uppdateringen varit kass. Det värmer jättemycket att det är flera hundra människor som är intresserade utav mitt liv här i staterna. Fortsätt kommentera och kom med frågor och ideér, det behövs alltid!!! Puss!!!
I USA | |
#1 - - Anna:

Uppdateringen har varit efterlängtad😃 det ser i alla fall ut som ni haft en fantastisk resa. Skönt med semester. Väntar med spänning på dag 3, 4, 5, 6 och 7❤️❤️

#2 - - Världens bästa Pappa. :

Blir alldeles yr av alla häftiga saker du får vara med om. I LOVE IT!!!!!

#3 - - Matilda:

Hurra, äntligen!! :D låter och ser ut som att ni haft det grymt! Ska bli spännande att höra hur resten av resen varit! Vad för game är det ikväll, vilka spelar och mot vilka? Blir väl skönt att ha en helg innan skolan börjar, låter inte som ni haft en viloresa direkt :P apropå späckhuggare i fångenskap, har du sett den där dokumentären som finns på Netflix? Blackfish har jag för mig att den heter. Puss älskade finaste Cas ❤️❤️❤️

#4 - - Anonym :

Uppdatera! Såååå kul att läsa! Vill verkligen åka jag med!

#5 - - Amanda:

Åh vad härligt att äntligen få läsa ett blogginlägg!! Så jäkla kul att höra hur du haft det 😍 låter som en underbar vecka (även fast du bara skrivit om de två första dagarna) längtar till fortsättningen ❤️ Självklart är det kul när du uppdaterar ofta men samtidigt är det ju helt underbart att du har fullt upp, det är hur kul som helst ju!! Love! ❤️❤️❤️

#6 - - Mir:

Så roligt att få höra om din semester! Berätta mer. Valar osv är så häftiga men håller med dig om att det är hemskt :( ser fram emot resten av dina inlägg? Whatsup med den här nya cheesy-snubben? Glöm inte att vara lugn ;) hur går det med löpningen? Saknar dig bästaste cassie men fasen vad roligt det är att få höra din historia!!

#7 - - Mir:

Så roligt att få höra om din semester! Berätta mer. Valar osv är så häftiga men håller med dig om att det är hemskt :( ser fram emot resten av dina inlägg? Whatsup med den här nya cheesy-snubben? Glöm inte att vara lugn ;) hur går det med löpningen? Saknar dig bästaste cassie men fasen vad roligt det är att få höra din historia!!

#8 - - Ell:

BLOGGA DÅ! :(

Upp