Lösenordsskyddad

Hejhej! Jag verkar provocera väldigt många människor med min blogg och jag har inte tid för folks dumma kommentarer så jag har bestämt mig för att lösenordsskydda bloggen. Kan ni inte läsa utan att lägga en spydig kommentar, om det sticker er i ögonen att mina föräldrar har gett mig det här, sluta bara läs min blogg! Det är det bästa du kan göra för både dig själv och för mig. Jag behöver inte dina åsikter! 
 
Självklart vill jag att alla snälla, gulliga och fina människor ska läsa min blogg och kommentera så fint som ni alltid gör och därför säger jag till nu innan att jag ska lösenordsskydda bloggen. Om ni känner att ni kan hantera alla toppar och dalar jag har under mitt år här, fortsätt läsa! Skicka ett mail till cassandrausa@hotmail.com eller skriv på Facebook/Instagram om ni vill veta lösenordet.
I USA | | 10 kommentarer |

Från mina föräldrar till dig som är irriterad

Från min mamma:
 
Det är alltid lätt att skriva kritiska och elaka saker när man gömmer sig, fegt, men det är så nättrollen fungerar😡 
Cassie, du är en vänlig och godhjärtad person som aldrig gör någon illa. Jag har aldrig skämts för dig, och kan inte tänka mig att jag någonsin skulle skämmas för dig. Jag hoppas givetvis att allt löser sig för dig, att det blir bra och roligt igen, jag vill givetvis att du ska stanna och njuta av hela ditt år. Men man vet aldrig vad livet har i beredskap, det är det som är själva livet. Längtar till när vi kommer till dig och vi alla ska ut på vårt livs äventyr. Älskar dig massor❤️❤️❤️PoK din stolta svenska mamma😘😘
 
 
Från min pappa:
 
Hej du som kallar dig "Irriterad". 

Din första mening "Get A grip", gäller ju dig i allra högsta grad. 
Sen fyller du på med "Nu får du fan skärpa dig", det är ju något som jag anser gäller dig. 

Som jag ser det bör du jobba en hel del med ditt EQ och IQ. 

Vår ekonomi är inget du har med att göra. 
Vad vi väljer att lägga våra pengar på är vårat val. 

Vårat val är att ge våra 4 barn det bästa som vi har möjlighet till. 

En mening skriver du sakligt och trevligt: 
Ta chansen och gör det bästa av det. 

En stor del av dina ordval och sätt att säga dem, säger mer om dig än vad du försöker säga. 
Kanske lite mer skolgång och kanske en kurs i polemik vore på sin plats. 

Vad du skäms över eller inte har jag inte med att göra, men du ska veta att jag har aldrig skämts över mina barn, så inte heller i detta fall. 
Mina barn har aldrig varit otacksamma, visst har diskussioner uppstått, men otacksamma har de aldrig varit. 
Jag anser att de alltid varit ambitiösa och ärliga, i allt från vänskap, skolgång och medmänniska. Dessutom har alla jobbat extra från 14 års ålder, för att tjäna egna pengar och lära sig pengars värde. 

Vad gäller alla dessa miljoner människor som lider runt om i världen, så är denna resa som "utbytesstudent", en fantastisk del i utbildningen för det som kallas erfarenhet och livet. 

Med denna erfarenhet och andra kunskaper ges möjlighet till en bra utbildning och i förlängningen ett roligt/viktigt/intressant jobb, för att kunna bidra med insatser för minskning av antalet människor i nöd som lider. 

Till sist vill jag ge dig " Irriterad" ett råd. 
Om du vill att dina medmänniskor ska lyssna och lära av dig, bör ditt budskap vara sakligt, trevligt framfört, och inte burdust och impertinent. 
Ett annat råd om du vill få uppmärksamhet och vara trovärdig, är att ALDRIG skriva och säga saker anonymt. 

Stå för det du säger/gör med ditt riktiga namn. 

Med vänliga hälsningar och en önskan om allt gott till dig. 

Ulf von Rosen, Cassandra von Rosens pappa.
I USA | | 2 kommentarer |

Svar pa kommentar

Hejhej! Fick en kommentar av nagon som tydligen var ''irriterad''. En mailadress fick jag ocksa men vet inte om den ar riktig eller inte. Mamma, pappa, mina systrar, mormor, morfar. Skams ni over mig? Mamma och pappa, ni far mer an garna ge respons pa den har kommentaren sa kan jag lagga upp det har i ett annat inlagg.
 
''Get A grip! 

Nu får du fan skärpa dig! 
Fattar du att det kostar 200 000 för dina föräldrar att låta dig får den här möjligheten? 
Du kommer hem igen, du åker inte i väg för alltid. Ja du är ung, men för i helvete, för att tala klarspråk. 

Mycket få människor får chansen som du just nu får. 
Jag förstår att du längtar hem, men herre gud, du kommer snart hem igen? 
Vad är ett par månader av säkert 60 år av ditt liv till som du har kvar? 
Ta chansen och gör det bästa av det. 

Ett år är en piss i havet! En piss, en jävligt dyr piss i havet som dina föräldrar gör allt för att du ska få uppleva och även dom det är gulligt till en viss grad att du vill hem så är du jävligt otacksam. 
Hade min dotter hållit på så här och fått mig att må dåligt över att hon åker när det finns miljoner människor som lider just nu i världen och tusentals i vårat land, och ungdomar hemma i sverige som skulle kapat sin ena arm för att få åka iväg, då hade jag skämts. 

Jag vet inte om alla klappar dig medhårs men någon får fan säga till di på skarpen. Skärp dig för i helvete.Väx upp och var ingen liten brat. 

Och jo, jag kommer fortsätta läsa för vi är flera på mitt jobb som läser din blogg och som har försökt muntra upp dig men jag är inte en av dem, för du verkar ha fastnat i ditt egna depp. 

Ta tag i dig själv och njut och ta vara på den sista tiden. Snart är du hemma igen.''
 
Aa mamma och pappa. Skams ni over mig? Ar jag sa dum i huvudet som den har personen far mig att framsta? 
 
Som svar till dig ''irriterad''. Om min mamma eller pappa hade kommenterat sahar pa en 17-arings blogg hade JAG SKAMTS. Vem ar du och saga att jag inte far ma daligt och langta hem? Vad vet du egentligen om mig och mitt ar i USA? Du har ingen aning. FY. Om du ar gammal nog att ha egna barn borde du veta battre an att kommentera nagot sant har. Har du inget bra att saga, da kan du istallet saga ingenting alls.
I USA | | 13 kommentarer |
Upp