Boyfriend tag med Hunter

 
Medan ni väntar på våran Q/A kan ni kolla på våran boyfriend tag. Hunter ser inte så taggad ut men det var faktiskt han som ville göra den här videon hahaha. Kommentera gärna om det var kul att se oss/Hunter i videoformat och om ni har några frågor. PUSS OCH KRAM
I USA, Videobloggar | | En kommentar |

Frågor till en Q/A

Liten mobilblogg här hehe. Snälla bomba mitt kommentarsfält med frågor till en video med Hunter. Fråga vad som helst om mig, honom, oss. Vi tänkte spela in den ikväll så många frågor uppskattas verkligen!!!
I USA | | 18 kommentarer |

80 (snart 79) dagar kvar tills mamma och pappa kommer

Hallå! Jag lever. Jag lovar. Förlåt för att jag inte har bloggat på år och dagar men det har varit rena rama kaoset och sen livets liv om vartannat så jag har liksom inte riktigt satt mig ner och bloggat. Men nu har mina små svenskar bönat och bett mig om att blogga igen och jag vill ju blogga så jag får ta tag i det.
 
Idag firar jag och Hunter 5 månader tillsammans, grattis till oss! Tackar tackar. Han är den bästa jag vet. Vi hade en lång och högljudd (aka höga skratt pga så mycket skillnader mellan oss, inget bråk (!!!)) diskussion om oss, svenskar och amerikanare idag. Jag visade ''Waiting on the bus like a Swede'' bilden för honom och han utbrast helt förfärad ''SO EVERYONE IN SWEDEN IS SOCIALLY AWKWARD?!''. Då svarade jag, hmmm tycker du att jag är socially awkward? Lite grann, svarade han då. Ehhhh. Utveckla? ''Uhm I mean, you are introvert, if no one talked to you then you wouldn't bother talking to them''. Jag skrattade HÖGT kan jag säga. Skrek kanske jag också gjorde. Jag svarade bara att jag klarar mig gott och väl by myself och jag har inga problem med att vara själv. Jag behöver inte fejka fram en vänskap bara för att inte behöva vara ensam. Hunter, on the other hand, är helt motsatt. Han älskar att prata med nya människor, få andra att skratta, vara goofy, prata högt, skratta högt, kan inte koncentrera sig alls och ÄLSKAR att göra precis vad han vill oavsett om han har saker han måste göra. He is a social butterfly. Han tittade bara på mig och sa ''C dogg, you are introvert and I am extrovert''. Jag dör så kul.
 
En annan liten rolig sak som hände med honom idag. Efter skolan när jag gick med honom till hans truck för att säga hejdå så berättade han för mig att hans mamma hade sagt till honom att han måste fråga mig till prom idag. Hunter sa ''I can't do it today but I am planning on doing it Saturday''. Jag skrek ut, I DON'T WANT TO KNOW! Han är ju den sämsta ever på att hålla överraskningar. Efter att jag hade sagt att jag inte ville veta så sa han att han inte ville göra pizzan igen (som han gjorde för homecoming) och hans mamma hade tipsat om att göra något med Swedish Fish. Tack för den överraskningen?
 
Om 144 (snart 143) dagar kommer Hunter till Sverige. Jag. Kan. Inte. Vänta. Det ska bli så jäkla kul att se vad han tycker om Sverige, om vår kultur, om vår natur, om min vardag, om min familj, om mitt vanliga liv. 
 
Nu ska jag droppa den största nyheten av alla. JAG HAR BLIVIT MOSTER. Jaaaa BEBISEN ÄR HÄR! Bebisen är inte längre bara kallad bebis utan SELMA! Det är en liten flicka. She is a peanut som Hunter's mamma säger varje gång hon ser en bild på henne. I just want to hold her and put her in my purse and take her home! She is a peanut! Jag skrattar varje gång. 16 februari kom en liten flicka på 2988 gram. Hon är det finaste jag någonsin sett!!! Snart snart snart får jag träffa henne och då ska jag ta igen allt jag har missat. I will be her favorite auntie!
 
Nu känns ögonlocken så olidligt tunga men jag tänkte att jag iallafall skulle svara på några frågor jag fått innan jag går och sussar.
 
Q: Kommer du och Hunter fortsätta vara tillsammans efter att du har åkt hem? 😊
A: Japp det är det vi planerar på iallafall. Han kommer till mig i Sverige i augusti så innan det blir han inte av med mig. Det är dock svårt med långdistansförhållanden, man vet ju inte vad som kommer hända. Jag vet iallafall vad jag VILL och vad jag ska sträva efter och sen får man väl se vad som händer på vägen dit. JAG VILL VARA MED HONOM!
 
Q: Hej!! :) älskar din blogg! Men har du bytt värdfamilj nu, eller? Vill du berätta lite om det isåfall :) hoppas resten av ditt år blir toppen!
A: TACK! :) Japp. Det funkade inte alls. Jag vill inte gå in för mycket på detalj nu när jag fortfarande är i samma stad och runt samma människor ifall någon skulle läsa men jag var inte alls lycklig i min första värdfamilj. Vi ville få ut två olika saker från det här året och jag klarade inte av det. Nu bor jag hos en annan värdfamilj som består av mamma Becki, pappa Mike och värdbror Austin som är 17 år. Han är en junior precis som jag! Här trivs jag som fisken i vattnet och det känns som att vi pratar samma språk om ni fattar vad jag menar. Dom har haft en utbytesstudent förut plus att dom har en tonåring så mina värdföräldrar vet vad dom håller på med och hur dom ska hantera saker. Älskar det här!!!
 
Q: Har du flyttat från din första familj?
A: Ja, jag flyttade i slutet på januari/början på februari.
 
Nu måste jag sussa. Ställ mig frågor och ge mig idéer om saker jag kan prata om framöver. Jag vill blogga men behöver inspiration!!! 
 
I USA | | 5 kommentarer |
Upp