Defiance County Fair

Hej! Igår var jag på Defiance County Fair med Marcus. Runt 12 hämtade han upp mig och vi åkte mot Hicksville där the fair var. Kayleigh hade en rid-uppvisning så vi tittade på den och sen gick vi runt. Det var en del människor från Tinora men jag känner ju ingen så jag stod där som ett fån när Marcus hälsade på folk haha. Det var getter, hästar, kaniner och alpackor där plus massa fet mat och attraktioner. Jag är inte helt övertygad angående dessa fairs, inte riktigt min grej haha. Runt fyra åkte vi därifrån och han släppte av mig hemma. 
 
Nästan direkt åkte jag, min värdmamma och mina värdsyskon till Walmart. Vi skulle handla mat och jag hade en del saker som jag behövde köpa. Det tog typ 2-2,5h och på vägen hem köpte vi pizza. Sååå gott!!! På kvällen kom Marcus till mig och vi åkte direkt till Eric's för att köpa glass. Ian var också där så vi hängde där ett tag och sen åkte vi till mig igen. Vi började kolla på en komedi som jag aldrig hört talas om innan, ÄLSKAR amerikanska Netflix. Han åkte hem runt 23.20 och efter det låg jag uppe med datorn i ett par timmar. 
 
Idag har jag inte gjort många knop, klockan är två här och jag har mest legat i soffan. Skönt dock! Vid fem har jag CC-träning så då får jag röra lite på mig, behövligt! Hoppas att ni har det kul i skolan och på jobbet, jag njuter fortfarande av mitt sommarlov. Puss och kram!
 
 
I USA | |
#1 - - Anna:

Pizzorna ser goda ut🍴kan du använda ditt Netflix ? Vad är så bra?❤️

Svar: Dom var sååå goda!!!!! Åt kall pizza till lunch idag, tro det eller ej men det var också sjukt gott. Ja jag kan använda mitt Netflix men det är det amerikanska utbudet istället! Och det amerikanska utbudet är sååå bra. Finns massa filmer och serier man inte hört talas om och såna som man inte kunnat få tag på i Sverige❤️
Cassandra von Rosen

#2 - - Anna:

Du får ge mig tips på bra serier och filmer❤️Sen får kanske Matilda visa mig hur man ser amerikanskt Netflix, hon har något trix😜

Upp