Hemlängtan och bingo

Hej! Imorse blev det en relativt svensk frukost. På bilden ser ni hur mörkt bröd jag hittade, i Sverige hade det varit ljust bröd... Lite kul haha. Mackorna blev jättegoda när jag rostade dom och hade skinka och ost på. 

Dagen fortsatte inte så bra. Jag fick sån brutal hemlängtan och jag kunde inte sluta gråta. Jag och min värdsyster Scylea bakade cupcakes och jag fick avbryta mitt i för att springa in på toaletten och gråta. När jag stod där inne bestämde jag mig för att gå ut och visa hur jag faktiskt mådde. Min värdsyster tittade på mig och sa "du är helt röd i ansiktet, är det något som hänt?" och då sa jag som det var. Jag saknar min familj sååå mycket. Då kom hon runt och gav mig en kram vilket fick mig att börja storböla. Jag kramade om henne och grät så mycket att jag hulkade. Vi gick ner i mitt rum ett tag och sen bestämde jag mig för att skypea med min mamma och pappa. Jag grät under ungefär hela samtalet men det kändes mycket bättre efteråt. Shawn kom även ner med ett brev från min bästis!!!!! Åååååh blev så glad!!!! Älskade Carina<3  

När jag samlat mig bestämde jag mig för att gå ut och springa så jag gick över till skolan, sprang ett varv och sen började jag springa stadiums. Jag sprang upp och ner 13 gånger, det var vidrigt!!!! 

Vid sex skulle min värdmamma ha "bingo party" så det var bara att hoppa in i duschen direkt när jag kom hem. Det var så skönt att komma på andra tankar och att inte behöva tänka på hemma! Bingo var faktiskt jättekul och man satt på spänn hela tiden. Man kunde vinna väskor, plånböcker, smycken osv. Jag vann dock inget. Det var mycket folk som kom över och alla var så trevliga och frågade saker! 

Just nu sitter jag, Amelia, Lexi (en kompis), Lexis lillebror, Scylea och mina värdföräldrar ute vid en bonfire. Så mysigt! Amelia och Lexi ska sova här inatt så det känns bra. I helgen ska jag sova hos Amelia vilket kommer bli jättekul. Jag måste verkligen komma ut och göra saker för jag får sån ångest annars! Imorgon ska vi till Fort Wayne i Indiana och göra den sista back to school shoppingen. 

Jag har 21 kommentarer som jag inte publicerat än så om ni inte ser er kommentar är det därför! Jag ska gå igenom dom och svara i ett inlägg imorgon. Nu kan jag inte blogga mer, skriver imorgon! Hoppas att ni får en bra dag, puss och kram


I USA | |
#1 - - Anna:

Frukosten såg god😃jag har skickat en osthyvel. Visst var bingo mycket roligare än man kan tro❤️❤️

Svar: Den var god! :* Åh toppen, snart kan jag få riktigt bra hyvlad ost... Jaaa det var det❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#2 - - Viveca:

💕

Svar: ❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#3 - - Elin:

Hej! Jag ska också vara utbytesstudent i Ohio och jag åker på tisdag. Jag undrar bara om hur du tycker att det är i Ohio? Är du nöjd med staten osv eller känner du att du hellre hade velat bli placerad någon annanstans? :)

Svar: Svarat i mitt senaste inlägg! :)
Cassandra von Rosen

#4 - - Emma:

Det är bra att du skriver det som inte går bra också. Har läst så många utbytesstudent bloggar där allt framställs som tipp topp (även fast det inte är så).
Du är super duktig och modig som gör detta, flyttar till ett annat land utan att känna någon! Massa kramar <3

Svar: Men åh vad glad jag blir! Tack snälla. Jag har faktiskt tänkt på samma sak när jag läst andra utbytesbloggar. Det är alltid så bra och kul, aldrig hemlängtan eller tårar. Fast så är det ju inte! Det är inte alltid jättekul här och man kommer att bli ledsen någon gång. Jag vill vara ärlig och skriva allt som jag faktiskt känner för att inte försköna bilden av ett utbytesår. Man lever inte alltid ''the american dream'' utan det finns baksidor på hela den här grejen med.
Även om jag inte känner mig så duktig och modig när jag ligger och gråter av saknad så blir jag väldigt glad att du säger det. Man (jag) behöver pepp nu under den här resan. Lite långt svar kanske men ja haha. Massa kramar tillbaka❤️
Cassandra von Rosen

Upp