Intensiva dagar

Hej! Förlåt för dålig uppdatering idag men både igår och idag har varit rätt hektiska. Som sagt hade jag träning vid 15.30 igår och jag sprang 20 minuter. Först springer vi 10 minuter uppvärmning, strechar och efter det kommer själva träningen. Det är så mycket jobbigare att springa i terräng än vad det är att springa på tracken! Vår runda vi har runt skolan har två stora kullar som man måste springa upp och ner för vilket är brutalt.
 
Shawn hämtade upp mig efter träningen och då var det bara för mig att hoppa in i duschen. Vid 7 var det scrimmage mellan Tinora och Cold Water och vi skulle hinna äta innan. När jag var färdig åkte vi till en mexikansk restaurang och åt middag, så gott! Själva football gamet fattade jag inte mycket av... Tim, en kompis till mina värdföräldrar och Lexis pappa, försökte förklara allt för mig men det fastnade inte riktigt haha. Många snygga amerikaner med tajta byxor, ungefär så mycket jag förstod!
 
Idag startade morgonen vid 08.45 för att träna. Träningen började 09.30 och idag sprang jag 2 miles. Jag fattar inte hur det kan vara så jobbigt! Plus att mina Nike Free Run är lite för små så mina tår har börjat göra ont... Shawn hämtade upp mig runt 11 efter CC och när jag kom hem var jag vrålhungrig. Jag åt havregrynsgröt med hallon och två mackor. Sen duschade jag och gjorde mig i ordning för vi skulle åka till Toledo för lite shopping. Runt 12 lämnade vi vårt hus och åkte mot Delta och Toledo. I Delta låg Dave's där jag skulle titta på nya skor. Vilken service man fick där! Mannen i affären satte på min sko och knöt den och han var så sjukt trevlig. Jag kom därifrån med ett par rejäla springskor. Behövligt! Dom kostade 115 dollar utan tax men man fick 15% rabatt om man var med i ett CC-team så betalade runt 100 dollar. Jag och Scylea fick även en gratis CC-tshirt var! 
 
Sen åkte vi till Toledo för att gå in på TjMaxx och kolla på träningskläder. Jag kom därifrån med en sportbh, träningstjocktröja, sminkborttagning och träningsstrumpor. Vad har hänt med mig? Jag lägger mer pengar på träningskläder än på vanliga kläder hahah.... Jag har förvandlats!
 
Runt 4 kom vi hem och då var det NAPTIME. Jag var brutalt trött och sov både vägen till och från Toledo så en nap var på sin plats. Två timmar senare kom Scylea och väckte mig för att jag skulle börja göra mig i ordning. Vi skulle till Amelias pappa för kalas. Hon fyllde ju 15år i tisdags så vi åt tårta och gav lite presenter. Det var trevligt och väldigt kul att se hur hon bor hos honom också. Jag har inte varit där förut! Innan vi åkte till Amelia åt vi middag på Captain D's, jag tog panerad fisk med bakad potatis och corn on the cob. Yummieee. Dock väldigt mycket mat och jag orkade inte äta upp allt. 
 
Resterade timmar av kvällen har jag spenderat hos Marcus. Jag blev skjutsad dit vid 21 och sen körde han hem mig vid midnatt. Jag har verkligen mysigt och roligt med honom så det känns bra. Jag vill inte skriva så mycket om det här i bloggen för jag vet ju inte vilka som läser men jag kan säga att allt känns bra! Är det någon som undrar något är det bara att fråga så ska jag försöka svara så bra som jag kan. (När det gäller Marcus alltså, jag svarar på allt annat utan problem!) Imorgon ska han hämta upp mig runt 12 för att vi ska åka till Defiance County Fair med min värdfamilj. Det blir kul! Det känns väldigt seriöst när han börjar umgås med min familj också men det är ju bara bra. Jag pratade en hel del med hans mamma idag och hon är så gullig! Nu måste jag sova för att orka upp imorgon och för att inte se ut som en panda med stora mörka ringar under ögonen. Ha en fin söndag, puss och kram
 
 
I USA | |
#1 - - Anonym:

Har du och Marcus typ en kompis relation eller är ni mer än bara kompisar eller börjar bli mer än bara kompisar

#2 - - Matilda:

Du har blivit ett träningsfreak! :P vad är ett scrimmage? Och jag antar att det var amerikansk fotboll ni kollade på? Tränar du "endast" med laget nu eller tränar du på egen hand också? Hur gammal är Marcus nu igen? Hur länge får du vara ute om kvällarna för din värdfamilj? Jag är så glad för din skull älskade Cas, verkar som att du kommit in i allt mer och trivs! Är det så? 😊❤️❤️❤️

Svar: Svarat i mitt senaste inlägg❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#3 - - Nikita:

Hej! Älskar verkligen din blogg, en av min favoriter i år!☺️ ska själv åka som utbytesstudent till usa 17/18 och har precis blivit antagen!
Har några frågor jag hoppas att du vill svara på😊
Undrar om du och Markus "håller på" eller om ni bara är vänner? (Du behöver inte svara på denna frågan om du inte vill, är bara väldigt nyfiken😂)
Undrar också on du har några sysslor som du måste göra och om fu tvättar din kläder själv? Kanske konstiga frågor men sånt jag har funderat mycket på☺️❤️

Svar: Svarat i mitt senaste inlägg! ❤️
Cassandra von Rosen

#4 - - Anonym:

Kan du inte lägga upp en bild på dig och han? Eller bara honom :-)

#5 - - Anonym:

Kan du inte lägga upp en bild på dig och han? Eller bara honom :-)

#6 - - Mir:

Det är alltid lite extra roligt att träna när man har snygga kläder att göra det i! Du är så duktig 🏃🏃🏼🏃🏼 goda amerikanska tårtor?
Ni verkar äta ute väldigt mycket, gillar du det? Du får laga en riktig hemmagjord svensk mat med pannbiff till dem sen, det var så gott sist ❤️

Du uppdaterar mycket tycker jag och det är så roligt att få läsa allt om din vardag! Ta det lugnt bara😘

#7 - - Amanda :

Åh det låter som om du har det helt fantastiskt!! Full rulle men det är väl så det ska vara! Vad är scrimmage?

Nu är det inte lång tid tills skolan början. Spännande!!! Går Marcus också på samma High school? Vilken klass? Går in flera gånger om dagen för att se om du har uppdaterat, alltid lika kul när jag ser att det är ett nytt inlägg! 😍❤️❤️❤️

Svar: Svarat i mitt senaste inlägg❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#8 - - Anonym:

Kan du inte lägga upp en bild på dig och han? Eller bara honom :-)

#9 - - Blivande utbytesstudent!:

Hej Cassandra!
Jag kommer antagligen åka till USA nästa år och håller på att välja med vilka jag ska åka med. Vad tycker du om ef? Går du i highschool eller går du i typ "grundskolan"? Vad finns det för olika idrotter man kan utöva?
Är jätte tacksam om du skulle svara! Hoppas din hemlängtan inte är lika jobbig nu och att du har det bäst i USA! Kram!

#10 - - Mir:

Det är alltid lite extra roligt att träna när man har snygga kläder att göra det i! Du är så duktig 🏃🏃🏼🏃🏼 goda amerikanska tårtor?
Ni verkar äta ute väldigt mycket, gillar du det? Du får laga en riktig hemmagjord svensk mat med pannbiff till dem sen, det var så gott sist ❤️

Du uppdaterar mycket tycker jag och det är så roligt att få läsa allt om din vardag! Ta det lugnt bara😘

Svar: Svarat i mitt senaste inlägg! ❤️
Cassandra von Rosen

Upp