Måndag och tisdag

Hej! Jag hann inte blogga igår så idag blir det ett inlägg om både måndag och tisdag. Ibland räcker tiden inte till även om jag skulle vilja!
 
Måndagen startade ganska lugnt, jag gjorde inte mycket utan var bara hemma. Min träning blev flyttad från 5 till 3 så det var skönt. Dock var träningen mindre skön... Vi startade med att springa 10 minuter uppvärmning, strecha och sen var det dags för Michigans. Ahhh. Det är övningen som gör att man blir snabbare. Jag och den nya killen behövde inte göra den fullt ut eftersom vi är nya men det var ändå hemskt. Om man gör den fullt ut springer man så fort man kan 1600m (fyra varv runt tracken), andas i någon minut, springer så fort man kan 800m, andas i någon minut, springer så fort man kan 400m, andas i någon minut och sen avslutar man med 200m så fort man kan. Jag och Brendan var med på 1600m och 400m och jag var helt slut!!! Mina coacher sa att jag skulle satsa på att springa 1600m på under 9min 15sek och 400m på under 2min och 20sek. Jag sprang 1600m på 8min 24sek och 400m på 1min och 44sek! Det är absolut inte jättesnabbt men jag är SÅ nöjd. Det kan bara bli bättre nu. Efter Michigans sprang vi 10 minuters nedvarvning. 
 
Jag fick även mina tävlingskläder! Det känns så coolt att äntligen vara en ''Ram''. Kläderna är över förväntan faktiskt! 
 
 
När jag kom hem från träningen var det dags för middag och då sa mina värdföräldrar att dom skulle gå över till skolans baseballfield för att träna inför coed softball (blandat lag med kvinnor och män) som Nicole och Shawn ska spela nu. Jag bestämde mig för att följa med över för att testa softball/baseball för första gången! Det gick väl sådär, jag träffade iallafall bollen några gånger. Vi åkte hem sen när vi var klara och jag hoppade in i duschen direkt. Sen gick jag ner och la mig.. Var så trött!
 
 
Tisdagen började runt 10. Jag åt frukost och sen hämtade Shawns mamma oss (Amelia, Scylea, JT, mig). Vi åkte hem till henne för att Amelia skulle klippa gräset där. Efter det åkte vi till Arby's för lunch! Dom har sååå goda rostbiff-burgare där, lite konstigt med rostbiff men det är verkligen gott. 
 
När vi hade ätit lunch skjutsade Shawns mamma hem oss för att jag och Amelia hade träning på eftermiddagen. Vid fem gick jag över till Tinora för att det var dags för.... CC! Gårdagens träning var easyruns. Alla får olika distanser att springa och så springer man i ett relativt skönt tempo. Man börjar alltid med att springa 10 minuters uppvärmning och sen stretcha. Jag fick först 2 miles och sen när jag kom tillbaka till min coach sa han spring en halv mile till! Så det blev 2,5miles för mig. Träningen avslutades med bootcamp också. Då kör man styrketräning i gräset!
 
Efter träningen gick jag hem för att duscha och göra mig i ordning. Marcus skulle ha några kompisar över och ha en bonfire! Det var flera tjejer där som jag aldrig hade träffat innan och dom var så snälla och trevliga! Det är ju lite svårt att komma in i en ny grupp men det blir bättre och bättre för varje gång jag träffar folk. Det är svårt för att man måste tänka lite extra på vad alla säger eftersom det är på ett annat språk och sen blir det väldigt mycket interntprat. Nicole och Shawn lyckades övertala Amelia att komma också så efter någon timma kom hon dit vilket var så kul! Jag fick för första gången skjuta med ett gevär också. Rätt coolt.
 
Jag och Amelia kollade på Mean Girls 2 när vi kom hem och runt 2 gick vi och la oss... Rätt trött idag! Om två timmar har jag CC-träning och efter det måste jag skynda mig hem för att duscha. Amelia och Kayleigh tävlar på Defiance County Fair idag och vi ska dit för att titta på dom. Jag missar Kayleigh dock. Några familjekompisar ska skjutsa mig dit för att mina värdföräldrar åker innan jag har tränat klart. Vad tycker ni om det här upplägget med bilderna förresten? Ska jag fortsätta att lägga alla bilder i slutet eller är det bara att text och bilder är blandat? Nu måste jag fixa lite grejer här hemma. Hoppas att ni har haft en bra dag, puss och kram
 
 
 
I USA | |
#1 - - Anonym:

Bra att du blandar!!

#2 - - Anna:

Hej, jag säger bara waoh, du är supersnabb. Det var det jag visste. Du springer som en gasell. Jag tycker du ska blanda text och bilder, det blir roligare. Jag tycker din blogg är jättebra, den är lättläst och överskådlig, sen är du väldigt bra på att skriva. Hur länge kommer sommaren hålla i sig hos er? Det ser varmt ut på bilderna. Vid har faktiskt också haft kanonväder de senaste veckorna, dock verkar det snart vara slut. Igår när vi satt ute och åt middag kändes det som om det blev mörkt direkt, märkligt. Vilka ämnen blev det i skolan, är allt bestämt? Dagarna går ganska snabbt här också, för att inte tala om helgerna, de går fort. Vi är duktiga på att röra på oss varje dag, igår anmälde vi oss till The Plank ( något som poppade upp påFB), man ska göra plankan varje dag (längre och längre) under oktober månad, testade de första 20sek idag, det kan nog bli jobbigt❤️❤️

#3 - - Världens bästa Pappa. :

Att varva bilder och känns fräscht. Är så impad av din energi och för att inte tala om dina tider. Shit va bra. Go girl go ❤️

Svar: ❤️
Cassandra von Rosen

#4 - - Mir:

Vilka dagar du har! Träffade du några som du ska gå i skolan med? :) wow, jag tycker det låter jättesnabbt! Fasen vad grym du är. Jag vill också kunna springa snabbt och långt! Skönt det måste vara med en coach som hejar på en! Varför ville inte Amelia med från början? Låter som du kommit in ordentligt med allt tycker jag och din värdfamilj verkar så snäll! Jag är dock sugen på ett videoinslag snart ;) älskar dig!!

#5 - - Anonym:

Vilka dagar du har! Träffade du några som du ska gå i skolan med? :) wow, jag tycker det låter jättesnabbt! Fasen vad grym du är. Jag vill också kunna springa snabbt och långt! Skönt det måste vara med en coach som hejar på en! Varför ville inte Amelia med från början? Låter som du kommit in ordentligt med allt tycker jag och din värdfamilj verkar så snäll! Jag är dock sugen på ett videoinslag snart ;) älskar dig!!

#6 - - Matilda:

Upptagen tjej, vad roligt 😃 jag säger bara wow! Jag tycker dina tider på 1600 o 400m låter skitsnabbt, och det bara efter ett par veckors träning! Kul att ha en coach som sätter upp mål för en och utmanar en, och coola kläder också! Betyder rams något särskilt? Hur kändes det att skjuta med ett gevär? Låter läskigt tycker jag :P jag tycker det är ett jättebra upplägg med bilder och text blandat, fortsätt så tycker jag! Hur känns det nu inför skolstarten? ❤️❤️❤️

#7 - - Anonym:

Hej! Älskar din blogg såsåsååå mycket!! Du verkar ha det super kul och jätteroligt med så mycket uppdateringar!:D Har bara en liten fråga gällande själva ansökningen. Jag ska åka nästa år som utbytesstudent och undrar lite hur dina bilder var som du hade i ditt photo album på ansökningen. Alltså om du var med på alla bilder eller om det bara va bilder på saker. Eller om de var mycket kompisar o släkt, ja hur dina bilder var:) Hade varit jättesnällt om du kunde svara snabbt för måste skicka in det snart😁

Upp