Sista helgen innan skolan

Hej! Jag har inte riktigt hunnit blogga dom senaste dagarna men jag ska berätta om min fredag och lördag nu. Det är sista helgen och nu sista dagen innan skolan börjar! Helt sjukt. Jag som har väntat på det sååå länge. Igår var det 1 månad sen jag flyttade från Sverige och 4 veckor som jag bott i Ohio. Tiden går så fort.
 
Fredagen började med att jag tog sovmorgon precis som alla andra dagar här hahah. Vid 12 skulle XC-teamet mötas i skolan för att dekorera skåp. Jag fattade knappt vad det var men jag bestämde mig för att åka dit för att se vad dom gjorde. Och åh vad kul det var!!! Eleverna på Tinora, vet inte om det är så på andra skolor också, dekorerar sitt skåp med presentpapper osv och skriver sin sport. Det brukar oftast vara seniors som gör det men i XC gör alla det. T.ex. dom som spelar amerikansk fotboll här har en bild på en amerikansk fotboll på sitt skåp. Vi som kör cross country skrev våra namn och sen XC.
 
Det var så pilligt och frustrerande men jag och Clay (en freshman i mitt XC-team) hjälpte varandra och då gick det fort! Sen skulle jag skriva mitt namn och då hade några med sig en Cricut (???). Jag visste inte alls vad det var men tydligen kunde man skriva in bokstäver i en maskin och så klipper den ut bokstäverna på ett papper. Så smart för då behövde jag inte sitta och klippa ut alla bokstäver för hand. Efter typ två timmar var jag klar med mitt skåp!
 
 
Efter skåpet var klart hämtade Shawn upp mig. Vi skulle åka till en affär i stan för att köpa en hoodie med Tinoras logga på och skriva mitt namn på baksidan men det var tyvärr stängt. Så då var det bara åka tillbaka och släppa av mig vid XC-träningen. Jag har insett att jag springer så sjukt mycket nu för tiden. Uppvärmningen jag pratar om, som är 10 minuter, är tydligen 1 mile. Fredagens träning var 1 mile uppvärmning, 2,5 mile easyrun (Jag tycker dock inte att det är så lätt. Det är mord för mig) och sen 2 laps runt tracken (2x400m) så fort man kan. Jag var helt döööd. 
 
Träningen klar - dags för middag och tagg inför game! När jag kom hem från träningen duschade jag och sen åt vi middag. Sen var det bara att ta bilen över till skolan för att kolla på årets första riktiga footballsgame. Direkt när jag hade satt mig med min värdfamilj kom en ur mitt XC-team och sa att jag borde komma och sitta med alla vid the student section. Och självklart ville jag det! Så jag följde med henne och satte mig vid alla andra Tinora-elever. Jag träffade en del nya och folk var så trevliga!
 
Hela match-grejen är totalt annorlunda för mig. Först stod vi upp för att nationalsången spelades vilket är väldigt ovant för mig. Sen stod hela student section upp ungefär hela matchen! Och det var konstant sång och dans och hurrande från våran sektion. När alla spelade gick ut ifrån omklädningsrummen samlades man nere på planen för att bilda som en ''tunnel''. Folk står på båda sidorna och spelarna springer igenom alla och gör high-fives. I slutet av tunneln är en stor skylt som alla cheerleaders har gjort och dom springer igenom skylten. På skylten är det det andra lagets namn och man springer sönder den för att visa att man ska krossa dom. Typ?
 
 
Det blev utklassning, vi vann med typ 36-3 eller något. Så det var kul!!! Efter matchen åkte vi hem och startade en bonfire ute på vår uteplats. Lexis familj och Tristins familj kom och vi åt smores och gjorde toasts över elden. Vid 12 var det dags för mig att gå och lägga mig, jag hade ju tävling dagen efter!
 
 
Klockan ringde 06.30 på lördagsmorgonen. AHHH. Hur kan det ens vara lagligt att gå upp så tidigt på en lördag? Jag gjorde mig i ordning, åt en ordenlig frukost med havregrynsgröt med hallon och banan och en granola bar. Vid 07.20 körde Nicole över mig till skolan där XC-teamet skulle mötas. Vi skulle åka till Camp Lakota för att ha vårt första meet för i år. Vi tog en gul skolbuss dit och mina nerver började redan kicka in. Alla pratade om att det här är den värsta banan för att det är tre STORA backar. För att veta banan och vart man ska springa bestämde vi oss för att gå runt hela banan. Jag kände mest nej fyfan nu ger jag upp. Efter 5km promenad kom vi tillbaka till där vi startade och skulle köra våran uppvärmning. Killarna började springa vid 09.00 och vi tjejer 09.45. 20 min kvar... 15 min kvar... 10 min kvar... NU? Gud vad jag ångrade mig. 
 
 
Jag hade som mål att komma in i mål under 30 minuter och att inte vara sist av alla deltagare. Jag körde på ungefär 31 min. Och jag var inte sist! Men jag kan säga såhär. Det skulle varit lätt som en plätt att springa 5km på plan mark. Men det här, wow, det här var något annat. Tänk er, tre stora mördarbackar som får er att vilja gråta. Sista backen höll jag på att börja grina. Jag tänkte, nej jag vill inte ens göra det här, jag struntar i om jag är en slacker. Jag bryr mig inte om jag är en förlorare. Men sen tänkte jag om och kände, nej det är bara 200m kvar när jag kommer upp för backen. Kämpa!!! Så jag sprang/joggade/gick upp för backen och sprang sista biten in. När jag var klar kunde jag knappt andas och det kändes som att jag skulle kräkas. Jag svettades som jag aldrig har svettats förut. Brutalt!!!
 
Ni tror inte att vår coach säger 10 minuter nedvarvning när alla var klara? Jag undrade om han skämtade. Men det gjorde han inte. Så det var bara att springa 10 minuter till. Allt som allt sprang jag ungefär 5 miles igår. Ja jag somnade i bilen på vägen hem.
 
Dock skulle vi äta och åka till affären med Tinora-tröjor på vägen hem. Jag åt amerikanska pannkakor och affären var öppen. Nöööjd. Jag köpte en hoodie med von Rosen tryckt på ryggen och en Tinora bag som jag kan ha mina träningsgrejer i. Visar bilder sen!
 
 
När jag äntligen kommit hem från tävlingen hoppade jag direkt in i duschen. Det har aldrig varit så skönt att duscha! Sen satte jag på mig min pyjamas och kröp ner i säng. Jag behövde sööömn. Nicole och Shawn skulle till Fort Wayne för att äta middag och mina värdsyskon sov hos Nicoles syster så jag var ensam hemma när jag vaknade. Det blev Doritos till middag och två avsnitt av idol. Sen kom Amelia och räddade min lördagskväll!
 
Vi bestämde oss för att gå på bio med Marcus och hans kompis Jarred. Vi såg Sinister 2 och jag hoppade ur stolen flertalet gånger. Så läskig! Jag tyckte även att det var lite obehagligt att gå på bio här i USA. Jag var hela tiden rädd att någon skulle komma in och börja skjuta oss i salongen. Ehhh läst för mycket på nätet kanske?
 
Sen åkte vi hem efter bion, satte på en annan film och låg och pratade tills 4 imorse. Älskar såna kvällar!!! Vi körde lite quiz om Europa. Hon behöver träna lite mer på sin geografi hahah. När jag bad henne peka ut Sverige pekade hon på Ryssland. Jag skrek!
 
 
 
Nu är klockan halv ett och snart kommer Nicole hem från att ha gjort några ärenden och då ska vi åka och kolla på en bookbag till mig. Man har så mycket saker i skolan här så en ryggsäck är behövligt! Dock är jag så ovan vid det så jag känner att jag måste ha en snygg ryggsäck haha. Hör av mig senare om mina tankar inför skolan imorgon! Ahhhhh inte ens 24h kvar. Önska mig lycka till! Puss och kram
I USA | |
#1 - - Anna:

Tack för uppdateringen, dagens höjdpunkt med nyheter från Defiance❤️❤️Jag tycker du rockar fett🏃du är sjukt duktig. Härligt att se att alla välkomnar dig. Var ni ensamma på bion, såg ganska tomt ut😯hade dem söta popcorn? Bor Amelia hos er varje natt? Du får säga till henne att hon får komma och hälsa på i Sverige, då får hon se var det ligger... ❤️❤️❤️❤️

#2 - - Världens bästa Pappa. :

Tjoho. I'm so happy. Vilken fantastisk blogg.
Vilken super insats på banan. Du ska vara så nöjd. 😎😇😎😇
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Svar: Tack pappa! Du är bäst❤️❤️❤️
Cassandra von Rosen

#3 - - Matilda:

hittar du en snygg och rymlig (!!) ryggsäck, hör av dig! Haha jag ghar letat sen jag kom hit för två veckor sedan

Svar: Hahah Dunham's! Min är inte jättesnygg men den är svart och helt vanlig!!
Cassandra von Rosen

#4 - - Amanda:

Wow! Så kul att läsa dina inlägg. Förstår att du har fullt upp och inte hinner uppdatera så ofta (även fast du uppdaterar ofta ändå), jag längtar så mycket till dina inlägg så när det kommer ett nytt blir jag så himla glad! Älskar sättet du skriver på, dina bilder och att få följa med på ett hörn. Förstår att det är pirrigt inför skolan! Men du behöver nog inte vara orolig, alla verkar junta väl hand om dig så det kommer inte vara några konstigheter 👍 du är så jäkla duktig som tränar så mycket!! Fy fasen vad kul med tävlingen. Hur ofta kommer det vara tävling? Tävlar man liksom mot andra i laget också eller delas ni upp och tävlar i olika grenar? (Om det finns olika grenar?) du är bäst!!! ❤️❤️❤️

#5 - - Matilda:

Åååh jag blir så glad av att läsa din blogg! Det känns som att du befinner dig i en amerikansk highschoolfilm, på ett bra sött alltså! Så coolt med allt! Och tänk vad du har växt på bara en månad! Inte kunde du väl tro att du skulle springa tävling i USA för fem veckor sedan? :D lycka till imorgon älskade Cas! Jag är övertygad om att det kommer gå galant! ❤️❤️❤️

#6 - - Matilda:

Åååh jag blir så glad av att läsa din blogg! Det känns som att du befinner dig i en amerikansk highschoolfilm, på ett bra sött alltså! Så coolt med allt! Och tänk vad du har växt på bara en månad! Inte kunde du väl tro att du skulle springa tävling i USA för fem veckor sedan? :D lycka till imorgon älskade Cas! Jag är övertygad om att det kommer gå galant! ❤️❤️❤️

Upp