Svar på frågor

QHej!! Din blogg är jättebra, hoppas du får ett bra år i USA :) Kan du inte skriva lite mer om hur resan dit går till? Flyger du från Arlanda? Mellanlandar du någonstans eller är det direktflyg? Ska din värdfamilj möta upp dig på flygplatsen? När är din första skoldag? Vad ser du mest fram emot? Ska din familj komma och hälsa på någon gång? :) 

Många frågor, men hoppas du kan svara i ett inlägg! 
Kram
 
A: Först och främst, tack så jättemycket! :) Jo absolut kan jag det. Jag har bara fått min biljett till New York men kan berätta hur den flygresan ser ut. Jag åker med Austrian Airlines, inget jag valde själv utan EF bokade min biljett. Jag åker onsdagen den 29 juli kl 06.40 från Arlanda, mellanlandar i Wien ett par timmar senare. Efter ungefär 2 timmars mellanlandning flyger jag vidare från Wien till New York. Där spenderar jag onsdag-lördag med massa andra EF-studenter innan jag flyger vidare till min värdfamilj. Jag har inte fått den flygbiljetten än men jag vet att jag ska flyga till flygplatsen Toledo! Min värdfamilj hämtar mig där. 
 
Min första skoldag är 31 augusti så jag får ungefär 4 veckor att vänja mig vid allt innan skolan börjar vilket känns SÅ bra. Kan även berätta att jag ska åka på semester med min värdfamilj första veckan i skolan, den 4 september flyger vi ner till Florida i en vecka. 
 
Jag ser fram emot allt. Verkligen allt! Ju närmre jag kommer avresan desto mer taggad blir jag. Jag är så pepp på att träffa alla, börja skolan, börja på en sport eller gå med i någon annan slags förening (typ yearbook eller elevkår). Min värdfamilj verkar vara hur gulliga och snälla som helst och vi klickar verkligen så jag längtar efter att få träffa dem!
 
Min familj kommer inte komma någon gång under själva året utan de kommer och ''hämtar'' mig i slutet. Jag slutar skolan 31 maj så de kommer några dagar innan för att vara med på avslutning och sånt. Efter det ska vi bila/flyga runt i USA en månad efter. Vi har lite planer på att bila upp till Niagara fallen, efter det flyga till San Francisco, åka till Las Vegas och se Grand Canyon, bila ner till LA, flyga till Miami, ta en båttur ut i Bahamas och sen flyga hem till Sverige. Dock är det bara idéer och drömmar än så länge men jag hoppas att det blir den rutten! Vi ska iallafall semestra i USA en månad efter.
 
Jättekul med så många frågor och det är bara att ställa fler om det är något du (och andra läsare) undrar över. Kram
Frågor och svar, Innan avresa | |
#1 - - Emma:

Får man lägga till dig på snapchat? Hade varit roligt och följa dig där under ditt år i USA! :)

Svar: Ja absolut! Jag heter hejcassie på snapchat :)
Cassandra von Rosen

Upp