Att veta att man kommer lamna

I will never be completely at home again cause part of my heart will always be elsewhere. This is the price you pay for the richness of loving and knowing people in more than one place.
 
Det har gatt 96 dagar sen jag flyttade fran Vallentuna till lilla Defiance. Det har gatt 96 dagar sen mitt liv tog en helt ny riktning. Det har gatt 96 dagar sen jag borjade sta pa mina egna ben. Jag forstod aldrig hur hart det har skulle ta pa mig innan jag akte. Jag forstod aldrig hur underbara vanner jag skulle traffa. Det har gatt 3 manader i Defiance, Ohio och jag fasar redan for dagen da jag maste lamna. 
 
Mina basta tjejkompisar. Amelia, Kelsey, Andrea, Taylor, Macey. Hur ska jag kunna lamna dom? Vi skrattar sa att vi far ont i magen nar vi ar med varandra. 
 
Min vardfamilj. Nicole, Shawn, Scylea och JT. Min andra familj! Aven om jag inte ar van vid att ha smasyskon sa skulle jag inte byta ut dom mot nagon annan vardfamilj. Jag kanner mig som hemma i deras familj. Jag ar en i familjen. Dom gor verkligen allt for mig och for att jag ska trivas vilket jag uppskattar valdigt mycket. For det kommer jag vara evigt tacksam. 

Jag och Hunter har gatt fran ingenting till allting. Jag kande inte honom den forsta manaden har, jag hade bara hort talas om honom. Nar jag var i Florida borjade vi prata lite smatt. Dagen efter att jag kom hem fran Florida kom han hem till mig, utan att ha pratat med mig i verkligheten nagon gang, och fragade mig till homecoming. Jag angrar inte en sekund att jag sa ja till honom. Han ar som min hogra hand, han ar min basta kompis har. Det ar en sjuk kansla att kanna sig uppskattad, behovd och uppvaktad. Han kommer sa bra overens med min familj vilket jag ar valdigt glad over och jag kommer sa bra overens med hans familj. Oavsett hur mycket tid vi spenderar tillsammans sa ar det aldrig nog. Han ar den roligaste personen jag vet. 
 
Jag vet inte hur jag ska klara av att lamna alla har. Jag vet inte nar jag far traffa dom igen. Det ar 213 dagar tills jag flyttar tillbaka men tiden gar saaa fort. Det har redan gatt 96 dagar och det kanns som att jag flyttade hit for inte alls lang tid sen. Det kommer krossa mitt hjarta. 
 
 
 
 
I USA | |
#1 - - Ida:

Asså jag ryser av dina inlägg! Älskar din blogg och vill själv så gärna åka till USA på utbytesår om några år. Så kul att få läsa bloggar såhär om andra som är på utbytesår för att verkligen se hur allting är, och dina inlägg är verkligen välskrivna.
"Exchange isn't a year in your life, it's a life in a year" - älskar citatet, blir så taggad på att åka iväg och uppleva samma sak som du upplever just nu! Kram

#2 - - Linda:

Är du och Hunter tsm? Shit vilken tur du haft med att träffa människor som du verkligen trivs med <3

#3 - - Anna:

Hej, jag tycker det är fantastiskt att du trivs så bra och träffar härliga människor. Det gör mig både glad och lycklig. Du får vänner och en andra familj för livet. Härliga bilder, ni är supersöta❤️❤️❤️Älskar dig😘

#4 - - Anonym:

Är du och Hunter nånting?

#5 - - Matilda:

Så fint och sant skrivet ❤️ Men tänk hur många dörrar du öppnat för möten även i framtiden! Du kan resa tillbaka till defiance, din värdfamilj kan komma till Sverige och hälsa på, du kan möta upp dina vänner någonstans i världen under en backpackerresa ;) kanske dina småsyskon vill komma till Sverige som tonåringar... :) allt är möjligt! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

#6 - - Världens bästa Pappa. :

Åh vad lycklig jag är för att du är du. Om inte du fanns så skulle ingen vara som du.
Jag kan läsa dina texter hur många gånger som helst.
Fortsätt att skriva när känslan och lusten faller på, så har jag alltid något underbart att längta efter.
Det finns bara en av dig och det är du.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

#7 - - Björn:

Gud vad härligt du verkar ha det på ditt utbytesstudent år!!
Jag har ansökt och om jag kan lösa allt med min allergivaccination som jag isåfall behöver avbryta eller fortsätta i USA så ska jag åka nu i höst! Jag undrar bara hur enkelt det är att prata med dem i USA? Gick det snabbt för dig att skaffa vänner där? Btw, älskar din blogg :)

Upp