Sista dagarna i Florida

Hallå! Nu kommer sista dagarna i Florida. Dag 5 var en relativt lugn dag. Vi gjorde läxor på dagen och sen på eftermiddagen åkte vi till Downtown Disney för att äta middag och kolla klart i alla affärer. Vi åt på en så sjukt cool restaurang som heter T-Rex (tror jag) och det var verkligen en upplevelse. Det var som att restaurangen levde och det var stora dinosaurier runt om hela lokalen. Efterrätten på bilden var ju en gåva från ovan, WOW VAD GOD DEN VAR. Måste varit en av dom bästa efterrätterna jag ätit någonsin. 
 
Aa ni ser ju hur kul vi hade med alla olika huvudbonader också. Skrattade så att jag fick ont i magen! Dag 5 var verkligen en bra dag för vi hade det sååå mysigt och det blev en lugn dag.
 
 
Dag 6, Disneyworld! Jag är både imponerad och besviken, det var supercoolt men jag hade nog för höga förväntningar. Dock var alla shower som fanns där väldigt välgjorda! Vi var på en Monsters Inc show och det var riktigt underhållande och dom involverade publiken, skämtade och allt kändes genomtänkt. Shawn hamnade på storskärm och han spelade Sulley haha. Vi var på Disneyworld från 8 till 9 på kvällen vilket var utmattande som satan... Jag var så trött och ofräsch när vi kom hem så jag unnade mig en liten ansiktsmask. Älskar hur man ser ut i min ansiktsmask från Lush, som att man mår riktigt illa hahaha..
 
 
Sista dagen i Florida spenderades återigen på Disneyworld, fast den här gången i Hollywood Studios. Det var en väldigt liten del men det fanns mycket coolt. Vi var på en Indiana Jones stunt-show där dom visade hur det faktiskt går till när dom spelar in en film. Jag fick krama om Sulley också!!! Vi åkte en jätterolig berg-och-dalbana som var i mörkret, den startade supersnabbt och åkte upp-och-ner, fram-och-tillbaka i mörkret. (ok inte riktigt fram och tillbaka men ni fattar vad jag menar, lite hur som helst). 
 
 
Sen var det dags att åka tillbaka till hotellet för att packa det sista och sova några timmar innan det var morgon igen... Runt 4.30 ringde mitt alarm för att vi skulle börja åka mot flygplatsen. Man var ju minst sagt en zombie! Jag behövde som tur är inte åka till skolan efter men Amelia, stackarn, behövde skynda sig tillbaka till skolan innan klockan 13 so that she would be able to cheer on the footballgame. (vet inte hur jag ska säga på svenska)
 
 
När jag kom hem bestämde jag mig för att åka till min träning vid kl 3 ändå. Jag hade inte sprungit på 1 vecka och hade ätit skräpmat så det var behövligt. DOCK spöregnade så jag ångrade mig ganska snabbt att jag hade valt att gå på träningen... Frös som en liten hund. Det var football-friday så när träningen var slut var det bara att skynda sig in i duschen och att göra sig i ordning efteråt. Det var en borta-match och jag frös hela matchen... Det var rätt stor skillnad på temperaturen i Florida från Defiance haha.
 
 
MEN iallafall! Min vecka i Florida var superbra och jag hade det så mysigt. Vill tacka mina föräldrar för att dom gör det möjligt för mig att göra allt det underbara jag får göra och min amerikanska familj för att dom gjorde den här semestern grym!!! Nu ska jag sussa, puss och kram
 
 
I USA | |
#1 - - Anna:

Det ser ut som ni har haft det fantastiskt😃förstår att du blev utmattad, ni verkar inte haft en lugn stund❤️❤️Du är värd all detta. Älskar dig❤️❤️

Svar: Verkligen! Vi var på språng hela tiden. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ älskar dig
Cassandra von Rosen

#2 - - Världens bästa Pappa. :

Det är du som är bäst mitt hjärta. Jag gör vad som helst för dig. Du gör så bra val i det du gör och säger samt skriver. Du är en vinnare. Och kom ihåg:
If you beleive it you are half way there. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🇺🇸🇸🇪

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ älskar dig
Cassandra von Rosen

#3 - - Matilda:

Vilken härlig resa ni verkar ha haft! Haha roliga huvudbonader, älskar särskilt din min när du har på den där med svarta öron :P ser ut som du håller på att skratta (kissa) på dig :D har du haft möjlighet att titta på bion inside out? gör det annars, så himla bra! du kan säkert ta med dina småsyskon, då blir dom väl glada ;P vad är det för temp i defiance nu? här det typ 12 grader och regn, superfun! Puss älskade Cas!

Svar: Hahahh jag vet jag kissade nästan på mig! Man kunde inte ta sig själv seriöst i dom där huvudbonaderna. Nej det har jag inte, får kolla upp den!! Det är runt 20 grader på dagen så det är fortfarande varmt. Puss!
Cassandra von Rosen

Upp