Lösenordsskyddad

Hejhej! Jag verkar provocera väldigt många människor med min blogg och jag har inte tid för folks dumma kommentarer så jag har bestämt mig för att lösenordsskydda bloggen. Kan ni inte läsa utan att lägga en spydig kommentar, om det sticker er i ögonen att mina föräldrar har gett mig det här, sluta bara läs min blogg! Det är det bästa du kan göra för både dig själv och för mig. Jag behöver inte dina åsikter! 
 
Självklart vill jag att alla snälla, gulliga och fina människor ska läsa min blogg och kommentera så fint som ni alltid gör och därför säger jag till nu innan att jag ska lösenordsskydda bloggen. Om ni känner att ni kan hantera alla toppar och dalar jag har under mitt år här, fortsätt läsa! Skicka ett mail till cassandrausa@hotmail.com eller skriv på Facebook/Instagram om ni vill veta lösenordet.
I USA | |
#1 - - Anonym:

Bry dig inte om dumma kommentarer! Även om det är svårt ibland att inte ta åt sig.
Jag var själv utbytesstudent för ett par år sedan när jag var 16, och hittade din blogg av en slump så har fält dig sedan start.
Jag vet att året inte är lätt och det är inte lätt att utsättas för svåra utmaningar när man är ensam i ett nytt främmande land utan all säkerhet, men man lär sig så otroligt mycket och i efterhand kan man se tillbaka från alla roliga och tuffa erfarenheter..

hitta på saker, umgås med människor som gör dig glad och fokusera på det positiva istället för det negativa, personen som lämnade en elak kommentar är antagligen bara otroligt avundsjuk på din resa men hon verkar inte ha några förutsättningar i och med att personen har visat sig inte ha respekt för eller kunna glädjas för andra.

Ha en bra söndag!
Kram

#2 - - Världens sämsta pappa:

Varför ska du lösenordsskydda din blogg? Vet du vad yttrandefrihet innebär? Folk får skriva vad de vill, du behöver inte ta åt dig. Lite mer skinn på näsan borde man ha som 17-åring.

#3 - - Nikita:

Hej! Jag vill jättegärna fortsätta läsa din blogg☺️ Har läst om ditt äventyr här på bloggen sen det började och du är helt klart en av favoritbloggarna i år

#4 - - Ile:

Hej! Jag är också utbytesstudent i USA just nu. Jag har kollar in på din blogg då och då under året och du verkar vara en underbar person. Jag är så ledsen att det finns människor som kommenterar massa skit. Hoppas du får ett fortsatt bra år vad du än hör, oavsett om du åker hem eller stannar kvar. Kram på dig!

#5 - - Amanda:

Hej! Jag har skickat en vänförfrågan på insta och fb för det går inte att skicka meddelande annars men jag skulle iaf gärna vilja ha lösenordet till bloggen när du väljer att sätta på det. Jag läser din blogg varje dag och älskar varje inlägg! Du är grym! ❤️

#6 - - Världens bästa Pappa. :

Thats my girl. Haters gonna hate and dont give them a second of your life.
Cassandra you are life. ❤️❤️❤️❤️

#7 - - Anonym:

Vore jättetråkigt om du sätter lösenord på bloggen! Det är kul att läsa om dina äventyr över atlanten! Keep up the good work #hatersgonnahate

#8 - - Matilda:

Det är bra att sätta ner foten, man måste lyssna på sig själv och jag tror du mår bättre om du inte behöver läsa dumma kommentarer! ❤️ Men glöm inte bort att majoriteten som läser din blogg blir glada 😊 Jag vill såklart få lösenordet 😘 Puss finis

#9 - - Anonym:

Skulle inte du kunna blogga lite mer om din vardag igen?? (Bara om du har tid, kan & vill!!!) älskar din blogg <33

#10 - - Viveca:

Usch - va får stå ut med många knäppa människor. Även om jag inte kommenterar jättemycket vill jag ju så klart fortsätta följa dig.
PoK älskade fina Cassie ❤️

Upp