Q/A om livet i USA #9

Hej, finns vad finns det för nackdelar med ''EF'' (Om man får fråga) - Vad tycker du ? :))
Hmm... Jag gillade inte riktigt the welcome days. Det var stressigt och det kändes som att dom ville klämma in så mycket som möjligt på kort tid... Jag gillade inte heller hur EF USA hanterade det när jag ville byta familj. Det tog lång tid innan någon tog mig på allvar.
 
Hej jag åker som utbytesstudent till usa nu efter sommaren. Jag har börjat tänka på vad man ska ha med för presenter. Vad tog du med dig och har du några tips?
 
Hej! Kul att du också ska åka :) Jag tog med mig två böcker om Sverige, godis, tröjor till barnen, smörkniv och kökshandduk med en dalahäst på... Tror att det var något mer men jag minns helt ärligt inte haha.
 
vill inte va oförskämd eller så men blir så nyfiken. vill du berätta mer ? u go girl
Förstår att man blir nyfiken, förlåt!!! Han var otrogen och jag önskar honom ingenting gott här i livet och mer än så behöver jag inte säga. Jag vill inte ge honom mer av min tid.
 
När kommer du åka tillbaka till Sverige?
Jag lämnar Defiance 1 juni, åker till Cali i en månad och sen kommer jag till Sverige 2 juli! YAY
 
Vad är dina tips till de som ska åka på utbytesår nu i år? :)
Stå på dig! Lyssna på dig själv och gör det som känns bäst för dig. Vill du prata med dina föräldrar, gör det. Vill du byta familj, gör det. Vill du bli kär, bli det! Det är ditt år och du ska göra vad som känns bäst för dig.
 
Vad tycker du har varit det bästa med ditt år?
 
Alla människor jag har träffat! Jag har träffat många pissråttor också men alla bra människor väger definitivt över!!! Kommer sakna mina vänner SÅ mycket!
 
Hej! 
Jag funderar att åka som utbytesstudent 17/18, vill gärna höra vad du tycker om hela din upplevelse änsålänge! 
Lite frågor har jag också ☺ 
1: vilken organisation åkte du med och vad tycker du om dem 
2: dina bästa tips inför sitt år, alltså vad man ska göra 
3: var det lätt att skaffa kompisar 
Kram ☺☺
Hejhej! Kul!!! Jag åkte med EF och jag skulle säga att jag gillar EF överlag. Jag gillade inte hur dom hanterade det när jag ville byta familj och jag kände mig rätt utsatt när ingen lyssnade på mig. Det här är dock om EF USA och inte EF Stockholm. EF Stockholm har alltid lyssnat på mig och mina föräldrar! Mina bästa tips har jag skrivit i ett svar ovan. Var öppen, träffa människor men framför allt stå på dig! Ja jag skulle säga att det är lätt att träffa kompisar. Men det är skillnad på kompisarna här och kompisarna i Sverige. I Sverige skulle jag kalla mina vänner här bekanta, man blir vänner på ytan väldigt ofta. Folk pratar bakom varandras rygg hela tiden så jag känner mig aldrig riktigt trygg med någon.
 
Har ditt utbytesår motsvarat dina förväntningarna du hade innan? Vad önskar du att du hade vetat före du åkte? (jag ska själv åka nästa år).. Största skillnaden på USA och Sverige? Kram!!❤️
 
Hmmm.. Inte riktigt. Jag försökte att inte ha så stora förväntningar men blev ändå lite besviken. Allt har blivit SÅ mycket bättre efter att jag bytte familj, nu har det motsvarat mina förväntningar men i början var det hemskt. Jag önskar att jag hade vetat att utbytesåret inte skulle vara så som det var i början för mig. Jag visste inget bättre så jag bara stod ut. Det tog 6 månader av mitt år och jag ångrar verkligen att jag bara stod ut utan att säga ifrån. Allt är annorlunda mellan Sverige och USA! Det handlar mycket om respekt här och man måste visa väldigt mycket respekt till dom vuxna. Det är strikt och väldigt konservativt.. Prata helst inte om religion, politik, abort... Det är inte  så PK.
 
Vad tänker du om hunter nu? Har han bett om ursäkt? Känner du Personen han gjorde detta hemska med emot dig?
 
Han har inte bett om ursäkt och han har inte pratat med mig sen det hände. Jag kommer inte förlåta honom och jag hoppas att karma gets him hard. Jag känner inte hans ex men hon går i våran skola. Jag tycker bara att hon är pinsam vilket dom flesta i min skola håller med om!
 
Hur fick du reda på det med Hunter? När kommer du hem till Sverige igen?
Hans ex berättade för alla att dom hade setts den helgen jag var borta. Jag frågade honom flertalet gånger men han ljög om det och sa att folk skulle säga att det var sant men det var det inte. Min nära tjejkompis berättade sen att hon hade sett sms från hans ex på hans telefon. Mer än så orkar jag inte berätta. Det var väldigt jobbigt. Jag kommer hem 2 juli!
 
Hur känner du kring Hunter just nu? Hade inte han bokat en biljett till Sverige?
Jag känner ingenting kring honom! Jag vill aldrig mer se honom. Jo och han måste sälja sin truck eller dirtbike (eller något sånt, har inte riktigt koll pga pratar ej med honom) för att betala biljetten.
 
Vad gjorde Hunter?
 
Cheater cheater!
 
Var det enkelt att packa för ett helt år? Har du några tips till en som snart ska göra en liknande packning?
 
Haha nej! Det var skitsvårt och speciellt för mig som älskar kläder, väskor, jackor och skor mer än allt annat... Jag skulle säga packa bara det du använder i normala fall. Tänk inte ''men ifall...''. Ta bara med kläder du använder! Och ta med många byxor och jeans. Ta med söta kläder också för iallafall i min skola så klär man upp sig med jämna mellanrum. 
 
I USA | |
#1 - - Anonym:

när i ert förhållande va han otrogen? fuck han

#2 - - Anonym :

Kan du lägga ut flera bilder ifrån eran bal? Längtar du hem till Sverige? Om du kunde ta tillbaka det här året hade du gjort det ogjort då? Vad har varit det bästa och sämsta på det här året? Vilka personer kommer du Sakna mest?

#3 - - Anonym:

Vilka maträtter kommer du sakna när du kommer hem? Och vad för saker att göra kommer du sakna? Är är det som i serier att vars där i skolan som man tror att det ska vara?

#4 - - Mina:

Din första tid i skolan var det många som var intresserade att veta vem du var osv? Var det skillnad på killarna och tjejerna hur dom ansåg dig i början? Har du fått någon riktigt nära vän där? Kommer du åka tillbaka och hälsa på där tror du? Hade Du stannar några månader om du fick chansen? Känns det inte tråkigt att lämna allt bakom dig vänner familjemedlemmar där du vart under ditt är osv?

Upp